Rüyada bir çeşmeden abdest almak

Rüyada bir çeşmeden abdest almak sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, arzularına kavuşacağına, işlerinin aksi yönde ilerlemeye başlayacağına, emeklerinin boşa gideceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, yeni bir yol çizileceğine, çok büyük güven duyulan kişiden ihanet görüleceğine, sorunların ardı ardına geleceğine, işlerin çok kötü bir hale geleceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine, iş hayatında çok kısmetsiz olunacağına, aile hayatında çok mutlu zamanların yaşanacağına inanılır.

Rüyada bir çeşmeden abdest almak gördüyseniz:

  • Siz kendi fikirlerinizden şaşmayın.

Rüyada çeşmede abdest almak uzun zamandan beri hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, sosyal hayatında tanışacağı çok hayırlı bir kısmet ile güzel bir ilişkiye başlanacağına ve çok mutlu hayat sürüleceğine işaret eder.

Rüyada cami çeşmesinde abdest almak uzaktan haberler işiteceğine, fakat bu sıkıntının çok sürmeyeceğine, yeniden eski huzurlu günlerine kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir çeşmeden abdest almak sıkıntılarını ve sorunları bu sayede halledeceğine, çok büyük ve başarılı işler ile gelecek için çeşitli çalışmalar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada akan çeşmeden abdest almak kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine, eş, dost ya da akrabalarından bazılarının vereceği destek sayesinde çok büyük bir atılım yapacağına ve iş için oluşturduğu projeler ile büyük çok kazanç elde edeceğine işarettir.

Rüyada akar çeşmeden su içmek enerjisinin ve verimliliğinin düşeceğine bu durumun çalışma hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, hayatının olumlu yönde devam edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmede elini yıkamak her yönden mutlu ve başarılı olmaya, çok iyi atılımlar yapılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çeşmeden yüz yıkamak yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, zor günler geçireceğine delalet etmektedir.

Rüyada kuru çeşme görmek çok daha büyük bir atılım yapılması amacı ile çok daha fazla ve daha verimli çalışmalara girileceğine, kötülerin ve düşmanların yenilgiye uğratılacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments