Rüyada sokak çeşmesi görmek

Rüyada sokak çeşmesi görmek sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına, çok büyük üzüntülerin yaşanmasına sebep olacağına, maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, umutlarının bitmesine sebep olacağına ve kişinin bunalıma düşeceğine, kurulan bir ortaklıkta yaşanan anlaşmazlıklardan ötürü sıkıntılı bir döneme girileceğine ve üzüntü yaşanacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, düşmanlık besleyen kişilerin ve rakiplerin çok sevineceği bir  duruma düşüleceğine işarettir.

Rüyada sokak çeşmesi gördüyseniz:

  • Yeni karşılaşacağınız bazı olaylar hayatınızı olumlu şekilde etkileyebilirler.

Rüyada sokak çeşmesi görmek büyük aksilikler yaşayacağına, aile hayatının hiç olmadığı kadar güzel olacağına, kısa süre içinde daha dirençli bir şekilde işlerine asılacağına ve kendisini daha rahat hissedeceğine işarettir.

Rüyada çeşmeden temiz su doldurmak yeni arkadaşlıklar kurulmasına ve bekar kişiler için zengin ve sorumluluk sahibi kimselerle tanışılacağına, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada kurumuş çeşme görmek uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, bir hatadan yahut günahtan pişman olmaya rivayet eder.

Rüyada bahçede çeşme görmek uzun bir zamandan beri beklenen yardımların bir türlü gelmeyeceğine ve etrafındaki kişilerden destek alamayan rüya sahibinin elindeki malları çıkaracağına, işleri engelleyen kişiler yüzünden büyük zararlara uğranacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeyi açmak önemli ve saygın birinden yardım alacağına, iyikalpli ve anlayışlı bir kişi ile evlilik yapılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeşmeyi açık bırakmak iş hayatındaki yoğun sorumluluklar neden ile sağlığın bozulacağına, başarısının düşmesi nedeniyle kazancının da düşeceğine işaret eder.

Rüyada çeşmeden kovaya su doldurmak omuzlarındaki yükün giderek ağırlaşmasıyla hayat enerjisinin düşeceğine, hastalanacağına, borçlanacağına ve zor zamanlar geçireceğine delalet eder.

Rüyada çeşmeden kan aktığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine, insanların içinde güzel bir mevkiye sahip olacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments