Rüyada hamam kurnası görmek

Rüyada hamam kurnası görmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, kazandığı paradan ve elde ettiği maldan gereken hayrı göremeyeceğine, kısa zamanda yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, işle ilgili önemli bir teklif alınacağına, sorunlarla boğuşulacak bir döneme girileceğine, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, iş hayatında ve eğitim hayatında vereceği kararları bu haberler doğrultusunda vereceğine, kişinin hedeflediği işi alacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına, bilakis yakın zamanda tanışacağı kişilerden hayır göreceğine, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına rivayet eder.

Rüyada hamam kurnası gördüyseniz:

  • Dostlarınızla paylaşacak çok şeyiniz olabilir.

Rüyada hamam kurna görmek sıkıntılarını ve yaşadığı problemleri bu sayede ortadan kaldıracağına, başarılı bir kişi olunacağına ve dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada hamam kurnası görmek memur ise terfi edeceğine veya tayininin çıkacağına, herşeyin en kalitelisine sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada çeşme kurnası görmek iyi ve hayırlı bir kısmetinin çıkacağına, alternatif kazanç ve gelir kapıları bulunacağına yorulur.

Rüyada evde hamam görmek rakipleri arasında başarıları ile ön plana çıkacağına, bol para kazanıp kalan ömrünün refah içinde geçeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evinde hamam görmek eğitim konusunda kötü bir haber alınacağına, aile bireyleri ile bu işten ötürü ters düşüleceğine, maddi olarak çok sıkıntı çekileceğine, kardeşlerden birinin sağlık sorunlarıyla boğuşacağına işarettir.

Rüyada hamam böceği öldürmeye çalışmak bilgin ve usta kişi haline geleceğine, yanında başkalarını eğitecek ve onlara iş öğretecek yeterliliğe sahip olacağına, fakat rahatsızlıklarının tamamen ortadan kalkmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada hamam sahibi olmak mutluluk ve huzur getirecek bazı adımların atılacağına, itibar kazanacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada kırmızı hamam böceği görmek çok büyük işlere girip yüklü miktarda kazançlar elde edeceğine, uğursuzlukların yakasından düşmeyeceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments