Rüyada cesedin yandığını görmek

Rüyada cesedin yandığını görmek evlatlarını bu kavramlarla büyüteceğine, ihanet dolu bir işe girileceğine, helal kazanç elde edileceğine, kişinin sıkıntılarından arınacağına, ortaklık yaptığı kişilerden çok büyük fayda sağlayacağına, bu kişiler sayesinde yeni bir çevreye gireceğine, zararın telafi edileceğine, ruhunun ve bedeninin şifa bulacağına, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına işarettir.

Rüyada cesedin yandığını gördüyseniz:

  • Diğerlerinin sizden talepleri veya size sormak istediği sorularla sizin onlara sunabilecekleriniz arasında dağlar kadar fark olabilir.

Rüyada cesedin yandığını görmek kararlar alacağına, çok hayırlı fırsatlara sahip olunacağına, kısa süre içinde çok güzel çalışmalar gerçekleştirileceğine yorulur.

Rüyada cesed görmek geçim derdine düşeceğine, ailesinin ihtiyaçlarını karşılamakta zorlanacağına delalettir.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek kısmetlerini çoğalacağına ve rahatının da her geçen gün daha fazla yerine geleceğine, arzularına, isteklerine ve hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine delalettir.

Rüyada hayvan cesedi görmek düzenin alt üst olmasına ve rüya sahibinin zarar edeceğine, uzun yıllardan beri çok uzak bir yerde oturan ve bir türlü biraraya gelme şansı bulamadığı akrabaları ile yakın bir zaman içinde bulaşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bebek cesetleri görmek hayatına dair verdiği her kararda başarıya ulaşacağına, eşinden yana huzurlu olacağına delalet eder.

Rüyada toplu cesetler görmek sevilen kişilerle aradaki buzların eriyeceğine, zor zamanların biteceğine, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, işlerin kısa bir süre için bile olsa büyük bir zarara uğrayacağına yorulur.

Rüyada bebek ceseti görmek işsiz ise bol kazançlı bir işe sahip olacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine inanılır.

Rüyada yanmış insan cesedi görmek zaferlere doymayacağına, maddi olarak uğradığı zararı telafi edeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments