Rüyada denizde erkek cesedi görmek

Rüyada denizde erkek cesedi görmek aksiliklerle ve engellerle karşılaşacağına ve başarısızlığa düşeceğine, istediği ve arzuladığı mutluluğa kavuşacağına, iş dünyasında hatırı sayılır bir itibara sahip olması nedeniyle sürekli yeni iş teklifleri alacağına, iş değişikliğine gidileceğine, yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, kolay yollardan rızık sahibi olacağına, geniş geniş yaşayacağına, işlerinin problemsiz şekilde ilerleyeceğine, muradına ermek için emeklerinin ve umutlarının boşa gitmeyeceğine, hayatının her alanına mutluluğun yayılacağına, kendisine müjdeli haberlerin iletileceğine, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine işaret eder.

Rüyada denizde erkek cesedi gördüyseniz:

  • yani demek istediğim kendi içinizdeki ikilemlerin getirdiği zıtlaşmalar.

Rüyada denizde erkek cesedi görmek yatırımlarının kar getireceğine, sorunlarının çözüleceğine, sıkıntılarının biteceğine, borçlarının kapacağına, başarılarının ve mutluluğunun önündeki tüm engellerin de ortadan kaybolacağına alamet eder.

Rüyada denizde cesetler görmek hayalini kurduğu büyük başarılara ulaşacağına, bir anda yükseleceğine yorulmaktadır.

Rüyada denizde kadın cesedi görmek yakın bir zamanda etrafındaki insanlar ile arasının açılacağına ve gereksiz yere üzüleceğine, onlar nedeni ile büyük bir darbe yiyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cesedi denize atmak geçim derdinin kalmayacağına, ele geçen eğitim fırsatlarının değerlendirileceğine rivayet eder.

Rüyada erkek cesedi görmek uykusunda ne kadar bel ağrısı çekerse o kadar rahatlayacağına, büyük maddi ve manevi kazançlar elde edileceğine, hayırlı bir döneme girileceğine, sevinçli ve güzel günler görüleceğine, ana baba duasının alınması sayesinde çok hayırlı bir aile hayatına sahip olunacağına işarettir.

Rüyada yakınının cesedini görmek rahat bir işe girişle birlikte evlilik konusunda bir karar vereceğine, yurtdışından gelen bir destek sayesinde istenen amaçlara ulaşılacağına, rakiplerin her konuda fark atacağına, yaptığı her işte hayranlık uyandıracağına, başarılarının devamı için kendisini sürekli yenileyeceğine alamet eder.

Rüyada babanın cesedini görmek sevdiği kişileri etrafına toplayacağına, bir üniversitede hoca olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada ölü kadın cesedi görmek zarar verebilecek kişilerin uygun bir dille hayattan uzaklaştırılacağına ve aile hayatına huzur getirileceğine, emeklerinin boşa gideceğine, huzurunun, mutluluğunun, azalacağına rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments