Rüyada bebek cesetleri görmek

Rüyada bebek cesetleri görmek bazı kişiler ile iş ile ilgili ortaklıklar kurulacağına, yeni projelerin ve planların tutacağına, nimet ve berekete ereceğine, büyük bir zarar göreceğine ve çok büyük bir hayal kırıklığına uğrayacağına, umutsuzluğa kapıldığı bir anda müjdeli haberler alarak moralinin eskisinden daha iyi olacağına, elini attığı her işi layığıyla yerine getireceğine, rakiplerine karşı üstünlük elde edeceğine böylece daha iyi noktalara gelmek için önündeki tüm engelleri de kaldırmayı başarmış olacağına, karanlıkların aydınlanacağına ve depresif bir kişilik sergileyen bir akrabanın düzeleceğine, girdiği işte çok üst mevkilere terfi edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada bebek cesetleri gördüyseniz:

  • Eskiden tanıdığınız bir kişiyle tekrar biraraya gelebilirsiniz.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek düşmanlık besleyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına tabir olunur.

Rüyada bebek ceseti görmek parasını ve işini kaybedeceğine, hilekar ve zayıf tanıdığa rivayet eder.

Rüyada bebek cesetleri görmek karşısına yeni imkanlar çıkacağına, hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına ve elinde kalan parayla girdiği bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek cesedi görmek dönüşünde iş anlamında da yeni girişimlerde bulunacağına, kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada bebek cesedi gömmek etrafındaki insanlar ile sürekli tartışıp duracağına, yaşanan sıkıntıların ve zorlukların sona ereceğine delalettir.

Rüyada cesedin yandığını görmek ardından yapılacak hamleler ve atılacak adımlar sayesinde iş hayatında hiç olmadığı kadar büyük başarılara ulaşılacağına, bereket ve rahat içinde yaşayacağına alamet eder.

Rüyada kedi cesedi görmek yardım severliği sayesinde elinden geleni yapacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, iş ile ilgili olarak atacağı hatalı bir adım yüzünden başının çok ağrıyacağına, çok büyük üzüntüler yaşadıktan sonra kendisini toplamak için çaba göstereceğine yorulur.

Rüyada hayvan cesedi görmek terslik yaşayacağına, böylece üzüntüden, kederden ve stresten kurtulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments