Rüyada bebek ceseti görmek

Rüyada bebek ceseti görmek ruhunu güzelleştireceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, rüya sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, eline geçen paranın hayatını bir hayli rahatlatacağına, güzel zamanlar geçireceğine, her türlü fırsatın değerlendirilip, yaşanan olumsuzluklardan ders çıkarılacağına, sıkıntılarının daha da artacağına, yanlış işler yapacağına alamet eder.

Rüyada bebek ceseti gördüyseniz:

  • Maddi konularla ilgili olması ihtimali yüksek olan bir başarı kazanacak veya birşeyler elde edeceksiniz.

Rüyada bebek cesedi görmek kendisini çekemeyen ve işlerinin önüne sürekli bir engel çıkaran kişileri yenilgiye uğratacağına, elinde bulunan üç kuruşun bu kişi tarafından çalınacağına, sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek cesetleri görmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, birikmiş parasının olacağına delalettir.

Rüyada bebek cesedi gömmek sıkıntı ve zahmet çekileceğine, büyük bir özgüven kazanacağına delalet eder.

Rüyada bebek ceseti görmek hain bir kişi tarafından oyuna getirileceğine, moralin bozulacağına, yakın zamanda epey yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, hayırlı kişiler ile dostluk kurulacağına tabir olunur.

Rüyada ölmüş bebek cesedi görmek ailesinden, evlatlarından ve çevresindeki kişilerden yana hayır bulacağına, gönlünce bir yaşam süreceğine, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, doğru yatırımlar yapacağına rivayet eder.

Rüyada baba cesedi görmek tüm duygu ve düşüncelerini de büyük bir samimiyetle dile getireceğine, maddi ve manevi olarak büyük bir boşluğa düşüleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bayan cesedi görmek hasta kimsenin eski neşesine kavuşacağına ve evde bayram havası eseceğine, zararların telafi edileceğine ve iş hayatının gün geçtikçe daha iyi olacağına alamet etmektedir.

Rüyada asker cesedi görmek iş hayatında maddi zarara uğranacağına, sakınılan bir şeye nazar değeceğine, kötü bir sürprizle karşılaşılacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments