Rüyada toplu cesetler görmek

Rüyada toplu cesetler görmek sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine, hafifleyeceğine, şifa bulacağına, sanatla igili olarak bazı çalışmalar yapılacağına, başka bir şehir ya da ülkeye taşınacağına, hasret çekileceğine, mutluluğu ve başarıyı yakalayacağına, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, ancak gelen yardım tekliflerini reddedeceğine, herhangi bir sorun ve sıkıntı durumlarında sadece kendini bildiği doğrultuda giden rüya sahibinin, yakın bir zamanda çok büyük pişmanlıklar yaşayacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına delalettir.

Rüyada toplu cesetler gördüyseniz:

  • Bazı iş birliği veya ilişkilerinizi istediğiniz hale sokmanız gerekiyor.

Rüyada toplu cesetler görmek eski ve güzel günleri anarak onları yeniden hatırlama fırsatı elde edeceğine, tövbelerinin kabul olacağına, işinin gücünün de rast gideceğine delalet eder.

Rüyada ölü cesedi görmek ailesini ve kendisini korumak için her zamankinden daha dikkatli olacağına, kişinin başarısızlığa düşeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kızının cesedini görmek ister istemez moral bozukluğu yaşanacağına, fiziksel olarak da, ruhsal olarak da yenilenerek, önemli kararlar alınacağına inanılır.

Rüyada asker cesedi görmek yaşama dört elle sarılacağına, çevresinde olan bitene karşı daha bir dikkatli olacağına rivayet eder.

Rüyada babanın cesedini görmek rahat ve huzurlu bir hayat süreceğine, yaşadığı ve çektiği zahmetten ve çileden sıyrılmayı başaracağına alamet eder.

Rüyada kendi cesedini görmek işindeki verimliliğinin düşeceğine, mali sorunlarının çözüleceğine, geçim derdinin de ortadan kalkacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmüş birinin cesedini görmek hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, büyük bir hatadan ve pişmanlıktan kurtulacağına delalettir.

Rüyada cesetle konuşmak girilen işlerde çok büyük başarılar kazanılacağına, hiç ummadığı bir anda karşısına çıkan fırsatlar sayesinde rahat yaşayacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments