Rüyada cep telefonu hediye etmek

Rüyada cep telefonu hediye etmek huşu içinde devam edeceğine, sıkıntılarını ortadan kaldıracağına, zorlukların yakın zaman içinde sona ereceğine, en iyi işlerde çalışacaklarına, sağlıklarına zeval gelmeyeceğine, maddi durumlarının da her zaman iyi olacağına, bir sebeple daha önce hiç yapmam dediği bazı işlere gireceğine, sıkıntılı zamanlar yaşayacağına, hak yolundan uzaklaşacağına inancını kaybedip, kulluk görevini ihmale edeceğine, üzüntülerin yerini mutluluğa bırakacağına, neşesini ve ağız tadını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye etmek gördüyseniz:

  • Yaşanan bir dolu aksilik, iletişime veya elektroniğe bağlı problemler veya unutkanlıklar geride kalıyor.

Rüyada birinden cep telefonu hediye almak hayatının kolaylaşacağına, rızkının artacağına, huzurunun, sağlığının ve mutluluğunun da yerine geleceğine, büyük tatsızlıklar ile karşılaşılacağına delalet etmektedir.

Rüyada cep telefonu hediye etmek gerek kısa vadede gerek uzun vadede çok yol katedileceğine, yeni bir iş kapısı bulunacağına, bir sebeple kanlı bıçaklı olacaklarına, olayın iş hayatını kötü bir şekilde etkilemesinden ötürü çok büyük maddi zarara uğranacağına yorulmaktadır.

Rüyada cep telefonu hediye edildiğini görmek işlerindeki verimin ve rızkındaki bolluğun artacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işten alnının akı ile çıkacağına, düşmanlarını ve rakiplerini de kendisine ulaşamayacakları duruma getireceğine inanılır.

Rüyada hediye cep telefonu almak kişinin çevresinde saygınlığını yitireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine inanılır.

Rüyada cep telefonu hediye almak iş hayatını bozmak isteyen kişilerle karşı karşıya kalınacağına, işlerin gün geçtikçe daha kötüleşeceğine, bir işi bozulsa hemen diğerinin geleceğine rivayet eder.

Rüyada cep telefonun yandığını görmek hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, çaresiz ve çözümsüz kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada cep telefonu değiştirmek üzüntülerin sona ereceğine, iş hayatında çok büyük ilerleme kaydedileceğine alamet eder.

Rüyada yeni bir cep telefonu almak çok mutlu edeceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments