Rüyada cenaze salı görmek

Rüyada cenaze salı görmek eşi ile arasının açılacağına, işlerini boşvereceğine, çok huzurlu ve güzel günler göreceğine, kendi içindeki gücü keşfedeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına, elindeki herşeyi kaybedeceğine, büyük sorunlar yaşayacağına, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına ve uzun zamandır muzdarip olunan bir rahatsızlığın geçeceğine, işinin gücünün de hep rast gideceğine, rakipleri mağlup edeceğine, makam sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada cenaze salı gördüyseniz:

  • Çok yakında, kimi nerede görmek, ne yapmasını istemek ya da ne zaman nereye çağırmak gerektiği noktasında ilk söz sahibi siz olacaksınız.

Rüyada cenaze salı görmek hayırlı bir sürece girileceğine, kazancın daha da artacağına, haneye bereket geleceğine alamet eder.

Rüyada salı gününü görmek allah’ın yasaklarını çiğnemeyeceğine, allah’ın mubah kıldıklarına meyil edeceğine inanılır.

Rüyada salı günü görmek kısmetlerin artacağına, yardım istenen bir kişiden bir türlü cevap alınamayacağına yorulur.

Rüyada eve cenaze geldiğini görmek sağlık konusunda da bazı endişelere kapılacağına, güzel fırsatların ele geçirileceğine delalettir.

Rüyada cenaze haberi görmek gerçek mutluluğu ve huzuru yaşama şansına nail olacağına, maddi sorunlar yüzünden sıkıntıya girileceğine ve zarara uğranacağına inanılır.

Rüyada tanımadığın cenaze görmek ömrün uzun olmasına, çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşadığı bir dönemin sona ereceğine, bu sayede kendisini iyi hissedeceğine, kazancının artacağına işaret etmektedir.

Rüyada düğünde cenaze görmek hayırlı bir yola girmeye, bol bol dua almaya, muradının gerçekleşeceğine işarettir.

Rüyada cenaze ve mezar görmek işlerinin bozulacağına, planlarının işe yaramayacağına bu nedenle elinin dara düşeceğine, üzüntülerin ve sorunların sona ereceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments