Rüyada tanımadığın cenaze görmek

Rüyada tanımadığın cenaze görmek dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine, uzun bir zamandan beri çektiği sıkıntıların yakında biteceğine, sevdiği kişiler ile mutlu bir hayata merhaba diyeceğine ve uzun yıllar boyunca sağlıklı ve mutlu bir şekilde yaşayacağına, kimseye bu konuda ödün vermeyeceğine ve aldığı kararlar konusunda tutarlı davranacağına, yaşamının lüks ve konfor içinde geçeceğine, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına, mali olarak küçüleceğine, alınacak sevinçli bir haber sayesinde çok güzel günler yaşanacağına, büyük takdir toplanacağına alamet eder.

Rüyada tanımadığın cenaze gördüyseniz:

  • Biraz gerçekçi olmalısınız.

Rüyada tanımadığı cenaze görmek işinin gücünün yaver gideceğine, işindeki verimin artacağına yorulur.

Rüyada tanımadığın cenaze görmek mal ve mülk sahibi olacağına, kendisini kötü hissettiği zamanların sona ereceğine inanılır.

Rüyada tanımadığı birinin cenazesini görmek zor zamanların ve sorunların geride kalacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine delalettir.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesini görmek beklentilerinin gerçekleşeceğine, arzularının yerine geleceğine, kişinin gönlünden geçenlerin bir bir çıkacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine inanılır.

Rüyada tanımadığın birinin cenazesine gitmek yaptığı işleri, aldığı başarıları ve kendisini kıskanan insanlar ile tartışma yaşayacağına, mutlu olmanın yollarını bulacağına, rahata ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada tanımadık cenaze görmek saygınlık elde edeceğine ve büyük kazanç sahibi olacağına, neşesinin ve huzurunun yerine geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada arkadaşının cenazesine gitmek herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, rahatsızlık çekilen bir konu hakkında çok doğru bir karar verileceğine işarettir.

Rüyada cenaze salı görmek yanlış ve kötü yollara sapmayacağına, işlerinde bir aksama yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments