Rüyada çelik çomak oynamak

Rüyada çelik çomak oynamak sorunlarının yakın bir kişiden alacağı destek sayesinde biteceğine, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, kendisine en uygun olanı seçip hayatını kurma yolunda adım atacağına, daha sonra düzelip tekrar ayağa kalkacağına, aksi şekilde daha da kamçılayacağına, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine yorulur.

Rüyada çelik çomak oynamak gördüyseniz:

  • Evinizle ilgili değişiklikler veya gelişen konular bir şekilde, daha fazla para kazanmanıza ya da tasarruf etmenize yardım edebilir.

Rüyada çelik çomak oynamak işinde yükseleceğine, ailesinin kendisiyle gurur duyacağı işler yapacağına, büyük çaba sarfedeceğine, kişinin bu şekilde hareket etmesi sayesinde gerçekleştireceği işin çok iyi bir şekilde ilerleyeceğine, epey bir kazanç getireceğine ve bereketli olacağına alamet eder.

Rüyada çelik çomak tabiri caizse hayattaki tüm sınavlarını vereceğine, rakiplerini geçmeyi ve bertaraf etmeyi bileceğine, kolaylıklara kavuşacağına, kalbini sıkan durumların ortadan kalkacağına işarettir.

Rüyada çocuga yardım etmek büyük maddi kazanç elde edileceğine, herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına delalettir.

Rüyada çocuga süt içirmek sevdikleri ile bir araya geleceğine, onlarla keyifli zamanlar geçireceğine, yenileneceğine, tazeleneceğine, moral bulacağına, küslüklerin biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada çocuga tuvaletini yaptırmak patron koltuğunda oturacağına ve çok iyi noktalara geleceğine, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada çocuga su vermek büyük sıkıntıların çözülmesinde çok iyi ve başarılı adımlar atacağına, toplum tarafından el üstünde tutulacağına, herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada çocuga çarpmak borçlarını ödemesi, işini kurtarması ve sorunlarına çözüm bulması için çok büyük maddi destek sağlayacağına ve bu destek sayesinde arkadaşlıklarının daha da pekişeceğine, nankörlüğe ve vefasızlığa uğrayarak kendisi için çok ağır sayılacak olaylar yaşayacağına yorulur.

Rüyada olan çocu görmek kimseden korkmayacağına ve hayal ettiği gibi bir hayat süreceğine, sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments