Rüyada çocuga çarpmak

Rüyada çocuga çarpmak hasret çekenlerin buluşacağına, birçok engelin kolaylıkla aşılacağına, kardeşlerden biri ile bir yola gidileceğine, sevinçli haberler alınacağına, rızkın da aynı oranda çoğalacağına, sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, uzun bir hayat yaşayacağına, hayırlı bir şekilde yeni işlere girileceğine delalettir.

Rüyada çocuga çarpmak gördüyseniz:

  • Karşı cinsle kontak kurabilmek açısından da oldukça şanslısınız.

Rüyada çocuga çarpmak ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına, aldığı dersler neticesinde bundan sonraki hayatında daha iyi bir mümin olarak, günahtan kaçınarak yaşayacağına tabir olunur.

Rüyada çocuga süt emzirmek iş ve mekan değiştireceğine bunun kendisine çok iyi geleceğine, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına inanılır.

Rüyada çocuga su vermek çok büyük kazançlar elde edeceğine, sevdiği kişiler ile mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına, kendisine şans, mutluluk, başarı, sağlık ve huzur getirecek kararlar vereceğine yorulmaktadır.

Rüyada çelik çomak dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına, akrabaların vereceği destekler sayesinde mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada kendi çocunu görmek işlerin çok büyümeyeceğine, yabancı uyruklu bir kimse ile evlenileceğine ve başka bir ülkeye yerleşme planları yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuga ayakkabı giydirmek sorunlarının kısa bir zaman içinde ortadan kalkacağına, sıkıntılarının biteceğine, elinde bulunan fırsatların pek beklediği gibi hayırlı olmayacağına delalet eder.

Rüyada olan çocu görmek şansının artacağına, rahatının yerine geleceğine, çok büyük çalışmalar yapıp kazanç elde etmek için çok iyi yollara girileceğine, eğer bu şekilde devam edilir ve ortaya konmuş olan planlar aynı şekilde uygulanırsa çok güzel olaylar ile karşılaşılacağına inanılır.

Rüyada çocuga isim vermek elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine ve işinin ehli biri olacağına, hayallere kavuşulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments