Rüyada olan çocu görmek

Rüyada olan çocu görmek çok seveceği bir kişi ile karşılaşacağına, sorunlarına çözüm bulacağına ve kendisini çok kötü hissettiği bir dönemin biteceğine, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine, başarı elde edeceğine, itibar, makam ve söz sahibi olacağına, hayal ettiği herşeye bu dönem içinde yavaş yavaş kavuşacağına, sahip olduklarının elinden kayıp gideceğine bunun da geçim derdine düşmesine neden olacağına, onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına bu durumun da kendisini bazen dayanılmaz noktalara getireceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, sevdiği kişilerden çok büyük bir destek alacağına yorulmaktadır.

Rüyada olan çocu gördüyseniz:

  • Uzlaşmacı olmakta fayda var.

Rüyada çocuga su vermek yapılan işte çok iyi ve bol kazançlı bir mevkiye sahip olunacağına, hayırlı bir erkek ile evleneceğine alamet etmektedir.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, yaşlanmayacağına ve enerjisini kaybetmeyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çocuga isim vermek güzel günler yaşanacağına, çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuga tokat atmak hayırlı bazı adımlar atacağına, refah düzeyinin düşmesine neden olacak yollara gireceğine tabir olunur.

Rüyada çocuga süt içirmek hastalanacağına, üzüleceğine, yollarının açılacağına tabir olunur.

Rüyada çocuga su içirmek kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yani düştüğü yerden kalkma cesareti göstereceğine, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada çelik çomak alın terinin ve çalışmalarının boşa gitmeyeceğine, kendisini günahkar ve münafık kılacak şeylerden elini ve nefsini sakınacağına, kötü alışkanlıklarından arınacağına, doğru yolu bulacağına, dinde olgunlaşacağına, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine rivayet eder.

Rüyada çocuga ayakkabı giydirmek ağır bir hastalık ile uğraşıldığını duyacağına, sıkıntılı ve sorunlu dönemlerin biteceğine işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments