Rüyada çelik çomak

Rüyada çelik çomak buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, zaman bulmakta zorlanacağına, sorunu bir türlü halledip, ortak bir noktada bulaşamayacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların ve kırgınlıkların yaşanacağına ve sevgili ile ayrı düşüleceğine, hayatının aksiliklerle geçeceğine ve deyim yerindeyse bir türlü şeytanın bacağını kırmayı başaramayacağına, hane halkı arasına nifak tohumları serpileceğine, çok büyük miktarda paralar kazanacağına delalettir.

Rüyada çelik çomak gördüyseniz:

  • Kendi düşüncelerinizi uygulamak için gereken zamanı ilerde bulacaksınız.

Rüyada çelik çomak çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirmek için çok azim göstereceğine, yol yordam öğretileceğine ve bazı konular hakkında bilinen şeylerin anlatılarak tecrübe sahibi olması sağlanacağına işarettir.

Rüyada çelik çomak oynamak engellerin ve aksiliklerin yok olacağına, başarı için fırsatların artacağına, hayatın belli bir düzene oturacağına, işlerin büyüyeceğine, deyim yerindeyse başında uğursuzluğun kol gezeceğine, geçiminin zorlaşacağına delalettir.

Rüyada olan çocu görmek ayrıcalık elde edeceğine, ticaretinin hızlanacağına, rızkının genişleyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kendi çocunu görmek özel, seçkin ve ayrıcalıklı bir yaşam süreceğine, ele geçen fırsatların istendği şekilde değerlendirilememesinden ötürü büyük bir sıkıntı içine girileceğine, kırgınlık yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çocuga çarpmak hayatının kolaylaşacağına, maddi yükümlülüklerinin azalacağına, borçlarının kapanacağına, neşesinin, keyfinin, ağız tadının ve sağlığının da yerine geleceğine, kötü niyetli bir arkadaşın yol açtığı sıkıntıların ortadan kaldırılacağına yorulmaktadır.

Rüyada çocuga isim vermek sevdikleri ile çok güzel bir hayat yaşayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine alamet eder.

Rüyada çocuga ayakkabı giydirmek çok kısa zamanda büyük başarılar kazanarak yüksek mevkilerde bir yere terfi alınacağına, sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, sevdiği kişilere sürprizler yapacağına, sevdiği kişiler ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir şekilde yaşayacağına, aile hayatında yaşanan tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine delalettir.

Rüyada çocuga su vermek onlarla daha çok vakit geçirerek yaşlanacağına, dertlerin dermanının bulunacağına, zorlukların ve kötü günlerin aşılacağına, parasızlık, yokluk ve işsizlik içinde geçen zamanların unutulacağına, kazancın çoğalacağına, muradın gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments