Rüyada kendi çocunu görmek

Rüyada kendi çocunu görmek kötü huylara sahip olan bir kadından uzaklaşmaya ve ayrılmaya, epey bir süreden beri inişli çıkışlı seyreden işlerin düzene gireceğine, çok kötü günler geçirip dedikodu çıkaran kişi ya da kişiler ile büyük bir tartışma yaşayacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına, işlerin başarı kazanması sayesinde kıskançlık duyan kişilerle tartışma yaşanacağına ve çok rahat bir döneme gireceğine, çok büyük miktarda para elde edeceğine, bu para ile girdiği işlerden çok zengin ve mal mülk sahibi biri olarak çıkacağına, mutluluk ve zenginlik getirecek ticaret ortaklıklarına gireceğine, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, işlerinin allah’ın izni ile çok iyi gideceğine, mali açıdan büyük bir ferahlık yaşanacak bir döneme gireceğine, aile bireyleri arasındaki kırgınlıkların yakın zaman içinde tatlıya bağlanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kendi çocunu gördüyseniz:

  • Tamamen hazır olmadan rekabete veya mücadele gerektiren ortamlara girmeyin.

Rüyada çocuga ayakkabı giydirmek fakat her şeyin boş olduğunu sonradan fark edeceğine, iş hayatında yeni bir sayfa açılacağına yorulur.

Rüyada çelik çomak oynamak zorluklarla geçen bir dönemin kısa süre içinde atlatılacağına, ayrı düşülen bir kişi ile biraraya gelineceğine, hiçbir engele takılmadan, yolunda devam edeceğine delalettir.

Rüyada çelik çomak yaptığı hataları kısa zaman içinde düzelteceğine, ömrü boyunca mutlu olacağına tabir olunur.

Rüyada arı kovanına çomak sokmak fakirlik çekmeden yani rahat bir hayat geçireceğine, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine işarettir.

Rüyada çocuga su vermek işlerinin hızlı bir şekilde düzeleceğine, kırılmış olan özgüveninin toparlanacağına, işlerin yaşanacak olan aksilikler yüzünden yarıda kalacağına işarettir.

Rüyada olan çocu görmek uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu olarak geleceğine, aile düzeninde de bozulmalar yaşanacağına yorulur.

Rüyada çocuga yardım etmek moralsiz ve tatsız günler geçireceğine, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine delalettir.

Rüyada çocuga su içirmek hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına, değer göreceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments