Rüyada cebine taş koymak

Rüyada cebine taş koymak başına çok güzel olaylar geleceğine, uzun zamandan beri canını sıkan durumların düzeleceğine ve aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına, büyük mutluluklar yaşayacağına, hayırlı bir işe adım atılacağına, bu iş sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, yapılan bir çalışma sayesinde çok yakın bir zaman içinde sıkıntıların aşılacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, huzur ve kazanç getireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine, allah’ın izni ile rahata ereceğine, aynı zamanda iş hayatında ya da aile hayatında yaşanacak olaylara hızlı bir şekilde uyum sağlayacağına, kendisine akıl veren aile büyüklerini dinlememesi veya aşırı inatçı yapısı yüzünden kendi bildiğini okuması ile de geleceğine, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebine taş koymak gördüyseniz:

  • Yaratıcılık içeren hayallerinizin peşinden gitmelisiniz.

Rüyada cebine taş koymak aile bireyleri ile mutlu bir hayata sahip olunacağına ve birçok iş fırsatı elde edileceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Rüyada cebine altın koymak çok sevdiği ve değer verdiği bir kişi ile evlilik yoluna gireceğine, çok büyük girişimlerde bulunularak hem kazanç elde etmeye hem de işleri düzeltmeye çalışılacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebine ekmek koymak büyük aksilikler yaşayacağına, en başta sorunsuz olarak görülen bir çalışmanın daha sonra bozulacağına delalet eder.

Rüyada anahtarı cebine koymak işlerinde çok büyük ilerlemeler kaydedeceğine, kısa sürede büyük bir aşama kaydedileceğine tabir olunur.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak şan şöhret kazanacağına, kişinin başında dönüp duran uğursuzluğun, kara bulutların ve melanetin dağılacağına işarettir.

Rüyada cebine kağıt para koymak hayatına lüksün ve konforun hâkim olacağına, yeni şeyler keşfedeceğine ve yaptıkları ile adından söz ettirmeyi başaracağına işaret eder.

Rüyada para alıp cebine koymak kendisini çok iyi tanıtarak ve yeteneklerini ortaya dökerek dikkat çekeceğine ve çok büyük bir firmadan iş teklifi alacağına, mutlu, huzurlu ve güzel bir hayata merhaba diyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak işlerin kısa sürede yoluna gireceğine, şansının ve bahtının daima açıkolacağına ve kendisinden yana gideceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments