Rüyada anahtarı cebine koymak

Rüyada anahtarı cebine koymak hastalanacağına, üzüleceğine, sevinçli haberler alınacağına, büyük çalışmalar ve hayırlı projeler gerçekleştirileceğine, rüya sahibinin uykusuz ve mutsuz günler geçireceğine, çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına, ailesi ile arasının düzeltileceğine ve yakın bir zaman içinde hayalleri süsleyen bir eve sahip olunacağına, hak yolunu bulacağına, toparlanacağına tabir olunur.

Rüyada anahtarı cebine koymak gördüyseniz:

  • Kararsızlık nedir bilmiyorsunuz, ne istediğini bilen bir yapıda bitmez tükenmez bir enerjiyle etkinliklerde bulunacaksınız.

Rüyada cebine anahtar koymak kardeşlerden birinin canını sıkan bir olayın daha kötü bir hal alacağına, sorunların kısa zaman içinde zorluk çekmeden çözüm bulacağına yorulur.

Rüyada anahtarı cebine koymak hayırlı bir kısmetle dünya evine girileceğine, zor zamanlar geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebine ceviz koymak yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, herkesin dikkatinin çekileceğine, üzülen bir arkadaşa yardımcı olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada birinin cebine para koymak rüya sahibinin olumlu giden bir işini bozacağına, kendisini çekemediği için etrafta olur olmaz laflar edeceğine, planların tutmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebine koymak çalışma hayatı içinde bilgi ve tecrübe sahibi olarak işlere liderlik edileceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına yorulur.

Rüyada bozuk para cebine koymak karşısına çıkan zorluklara göğüs gereceğine, yaşanan sıkıntının gün geçtikçe daha da büyüyeceğine rivayet eder.

Rüyada cebine çikolata koymak kazancını büyük miktarda arttıracağına, zor günlerin sona ereceğine, gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, yaptığı iyiliğe karşılık kötülük göreceğine işaret eder.

Rüyada cebine yumurta koymak birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına, yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments