Rüyada cebine altın koymak

Rüyada cebine altın koymak bir sebeple hiç istemediği şeyler ile karşılaşacağına, bazı kişilerle çok büyük sıkıntı çekeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına, rahat bir hayata adım atılacağına, sorunların çözüm bulacağına ve çözümsüz gibi duran bir işin çözüleceğine, yaşamının planlarına uygun şekilde ilerlemeye başlayacağına, tatsızlıkların ortadan kalkacağına, düşmanlıkların biteceğine, neşesinin ve keyfinin yerinde kalacağına, parasını dikkatli harcayacağına, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, başarılarının devamının geleceğine delalettir.

Rüyada cebine altın koymak gördüyseniz:

  • Bazı evrakların üzerinden geçmemeniz durumunda önemli detayları atlayabilirsiniz.

Rüyada cebine altın koymak para sıkıntısı çekeceğine, gelecekte hem çok zengin hem de nüfuslu biri haline geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada bozuk parayı cebine koymak büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinin daha düzgün bir hal alacağına, kişinin aradığı şifaya kavuşacağına delalet eder.

Rüyada cebine kağıt para koymak ancak ettiği duaların kabul olması ile birlikte çok büyük ve uğradığı tüm zararı ortadan kaldıracak olan bir yardım alacağına, kız çocuğunun olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cebine ceviz koymak sorunların ve sıkıntıların yakın zaman içinde biteceğine, işle ilgili olarak yaptığı çalışmaların yeni iş kapıları açacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebine anahtar koymak çalışma esnasında gösterilecek başarı sayesinde yönetimden çok büyük övgüler geleceğine, büyük bir adım atılacağına, bir sebeple aile huzurunun bozulacağına alamet eder.

Rüyada cebine şeker koymak çok büyük üzüntüler yaşanmasına sebep olacağına, işlerin bu sayede çok iyi bir hal alacağına işaret eder.

Rüyada cebine ekmek koymak ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, bazı şartlardan ötürü yeni işlere girmek zorunda kalınacağına, elinden yüklü bir miktar para ya da mal çıkacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, hayatını gereksiz yere işgal eden, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına, bunun yerine kafa dengi olan, kendisini anlayan, ona değer katan kimselerle bir araya geleceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments