Rüyada cebinde kurbağa görmek

Rüyada cebinde kurbağa görmek haneye bolluk ve bereketin hâkim olacağına, maddi imkânların günden güne daha iyi bir hal alacağına, uzun bir süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, kardeşler arasındaki bir sorunun çözüleceğine, hayır getirecek kişilerle güzel bir yola çıkılacağına, ticaretinin gelişeceğine, şansının yaver gideceğine, işlerinin açılacağına, kişinin bir süredir etrafındaki ikiyüzlülüklere ve yalanlara karşı tahammül edemediğine ve özel yaşamındaki kişilerle olan bağlarının zayıflamasından dolayı acı çekeceğine, sayılan ve takdir edilen bir kişi olacağına, hayatının istediği gibi ilerleyeceğine tabir olunur.

Rüyada cebinde kurbağa gördüyseniz:

  • Her ne kadar haklı olan sizseniz de, çözümü daha sonraya bırakmalısınız.

Rüyada cebinde kurbağa görmek dost ya da akrabalarından alacağı büyük destek sayesinde kurtulacağına, uzun vadede yarar sağlayacak bir işe gireceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebine şeker koymak iş hayatında maddi zarara uğranacağına, kazancı arttırmak için bazı kararlar alınacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine tabir olunur.

Rüyada cebinin yırtık olduğunu görmek duaların ve tövbelerin kabul olacağına, aile içinde de bereketin artacağına alamet eder.

Rüyada elini cebine sokmak sağlıklı ve mutlu bir yaşama kavuşacağına, bilmediği duyguları tadacağına rivayet eder.

Rüyada cebinin delik olduğunu görmek yapılan yardımların karşılığının kısa zaman içinde alınacağına, o masumların bedduasını alacağına işaret eder.

Rüyada cebinde balık görmek rüya sahibinin çok zor ve kötü günler geçireceğine, herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada eşinin cebinde para görmek rızkın günden güne genişleyeceğine, bolluk ve bereket içinde geçecek olan bir döneme girileceğine, huzurlu ve rahat bir hayat yaşanacağına, sıkıntısı ve derdi olan herkese destek olacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebinden para çıkarmak sonra da içine düştüğü zor durumu olgunca kabul edeceğine, eline geçen her fırsatı değerlendirerek toparlanmak istese de bir türlü başaramayacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments