Rüyada eşinin cebinde para görmek

Rüyada eşinin cebinde para görmek yakın zaman içinde huzurlu bir döneme girileceğine, sevilmeyen bir kimseden borç alınacağına, işlerin daha kötüleşeceğine, hem yaşama olan inancına kavuşacağına, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına, kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, huzur dolu günler geçireceğine, ilim ve irfan sahibi olmak için eğitimine büyük önem vereceğine, her zaman çok dikkatli ve doğru kararlar vermeye çalışacağına, hiç istemediği sorunlarla karşılaşabileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada eşinin cebinde para gördüyseniz:

  • Ay size karşı cins ilişkilerinde şans veriyor.

Rüyada eşinin cebinde para görmek hayattan yana umudunun kırılacağına, pişman olacağına, kendisini suçlamaktan bir türlü kurtulamayacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada eşinin cebinden para almak sermayesini kaybedeceğine böylece parasız ve işsiz kalacağına, evlendikten sonra çok mutlu olunacağına tabir olunur.

Rüyada cebinden para düşürmek keyfinin ve huzurunun kaçacağına böylece çektiği üzüntü ve sıkıntı nedeni ile hastalanıp yatağa düşeceğine, mal varlığının bir kısmının kaybedileceğine alamet eder.

Rüyada cebinden bozuk para çıkarmak maddi açıdan çok hayırlı ve güzel projeler gerçekleştirileceğine, işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, pek çok fırsatı kaçıracağına rivayet etmektedir.

Rüyada cebinden para çıkarmak çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine inanılır.

Rüyada başkasının cebinden para almak eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine, sermayesini riske etmeyeceğine bunun için de mutlaka kazanacağına işaret eder.

Rüyada birinin cebinde para görmek maddi açıdan rahat edileceğine, yeni bir işin ve hayatın kapısının aralanacağına delalet etmektedir.

Rüyada cebinde kağıt para görmek daha önce kendisi için değerini yitirmiş olan bir şeyin eski önemine kavuşması ile çok başarılı olacağına, sevdiği kişileri etrafına toplayacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments