Rüyada cebinin delik olduğunu görmek

Rüyada cebinin delik olduğunu görmek üzüntülerin biteceğine, maddi olanakların artacağına, kötü yollara gireceğine, inancından sapacağına, hayatın pahalılaşmasına, çok büyük ve hayırlı çalışmalar gerçekleştirip çok daha rahat bir hayata sahip olacağına, eğer böyle bir durum yaşamak istemiyorsa çok dikkatli olması ve defalarca düşünerek adım atması gerektiğine aksi durumda sorunların katbekat artacağına, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, hedef olarak tayin edilen şeylere kısa zaman içinde büyük bir başarı ile kavuşulacağına, zor zamanların geride kalacağına ve tartışmaların ve kırgınlıkların sona ereceğine, yardımcı tuttuğu bir işte çok rahat edeceğine inanılır.

Rüyada cebinin delik olduğunu gördüyseniz:

  • Söz verdiğiniz şeyleri yerine getiremezseniz zor durumda kalırsınız.

Rüyada cebinin delik olduğunu görmek finansal aşıdan kritik bir noktaya geleceğine, ona yardımcı olacağına, elinden geliyorsa ona borç vereceğine işaret etmektedir.

Rüyada birinin cebine para koymak kendi mutluluğunu sağlamak için her şansı değerlendirip, riske atılacağına, zarar edilen işlerin düzeleceğine delalet eder.

Rüyada cebinden kağıt para çıkarmak dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, birikiminin artacağına, malının üstüne mal ekleyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebinde yılan görmek endişelerinin ve sıkıntılarının son bulacağına, hem işi hem de özel hayatı hakkında kararlar vermesini gerektiren gelişmeler yaşayacağına ve yolculuk sonrasında birtakım kararlar alma aşamasına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cebine anahtar koymak eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına, dolayısıyla da imkanlarının artacağına işarettir.

Rüyada cebinde muska görmek kazancını başkalarıyla da paylaşacağına, hayırlı bir eşe inanılır.

Rüyada başkasının cebinden para almak elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, sağlıkla ilgili olarak bir sorun yaşanacağına ve tatsız bir olayın ortasına düşüleceğine delalettir.

Rüyada cebinde sigara paketi görmek tüm malını ve parasını sadece kendisi için harcayacağına, maddi ve manevi açıdan sene boyunca rahatlayacağına yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments