Rüyada elini cebine sokmak

Rüyada elini cebine sokmak kazancından başkalarına da vereceğine, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan rüya sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, yaşamınızın büsbütün farklılaşacağına, maddi olarak çok büyük kazançlar elde edeceğine, kısa süre içinde mal mülk sahibi olunacağına, hayatında kötü günler yaşanacağına ve bir çıkmazın içine düşeceğine, darlığa düşmeyeceğine, işi ne olursa olsun severek çalışacağına ve uzun bir zaman sonra o güne kadar gösterdiği tüm emeklerin karşılığını en iyi şekilde alarak mükâfatını göreceğine, ticaretinin kusursuz ve sorunsuz şekilde ilerleyeceğine, kazancının temiz, mallarının da hayırlı olacağına, aranın bozuk olduğu bir arkadaşla oturulup konuşulacağına ve aradaki buzların kısa süre içinde eriyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada elini cebine sokmak gördüyseniz:

  • Aceleciliğinizden ise hiç bir şey kaybetmemişsiniz.

Rüyada elini cebine sokmak kısa vadede büyük prestij sahibi olunacağına, özellikle anne tarafından kalacak bir miras ile çocuklarının hayatını da garanti altına alacağına yorulur.

Rüyada tuvalet deliğine el sokmak rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yaptığı yatırımlardan hayır görmeyeceğine, malından ve parasından olacağına yorulur.

Rüyada elini denize sokmak iş konusunda zarar görülecek bir döneme girileceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına, isyan etmesine, ağlamasına ya da dövünmesine neden olacak büyük ve çözümsüz problemler yaşamayacağına yorulmaktadır.

Rüyada elini boka sokmak hırsı ve çalışkanlığı sayesinde her hayalini gerçekleştireceğine, herkesin saygı duyduğu, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, halinin iyi olduğuna alamet eder.

Rüyada elini toprağa sokmak büyük aşamalar kaydedeceğine, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine yorulmaktadır.

Rüyada elini ateşe sokmak işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, bazı tartışmaların ortasında kalınacağına alamet eder.

Rüyada tuvalete elini sokmak alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, kendisini üzmeye ve zarara uğratmaya çalışan bazı insanlara rağmen işlerini çok iyi bir şekilde ilerleteceğine işaret eder.

Rüyada elini köpeğin ağzına sokmak kazancın artmasına, alınan hayırlı ve güzel başarılar sayesinde çok iyi ve hayırlı bir noktaya gelineceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments