Rüyada cebinde balık görmek

Rüyada cebinde balık görmek dince eksikliğe ve itikat bozukluğuna, aklına koyduğu her işte muvaffak olacağına, çok başarılı işlerin altına imza atacağına, kişinin isteklerine kavuşma mutluluğuna nail olacağına ve hayatının zahmetsiz ve çilesiz geçeceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, iş hayatına olumsuz şekilde yansıyacağına, atılan adımların pek yarar getirmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada cebinde balık gördüyseniz:

  • Maddi açıdan daha dikkatli olmanız, bütçe yapmanız veya harcamalarınızı kontrol altına almanız gereken zamanlardasınız.

Rüyada cebinde balık görmek uzun ve yorucu bir dönemden sonra güç toplayabileceği bir zaman dilimine gireceğine ve hastalıklarından kurtulacağına, yaşanan sorunların sona ereceğine ve atılan her adımda daha ses getiren işler yapılacağına işaret etmektedir.

Rüyada cebinde kağıt para bulmak maddi ve manevi olarak çok hayırlı ve mutlu olunacak bir duruma gelineceğine, burnundan sineğin çıkması ise evlat sahibi olacağına işaret etmektedir.

Rüyada kağıt parayı cebine koymak dikkat çekecek bir büyüme göstereceğine, işlerinin karışacağına, başarıya giden yollarına engeller çıkacağına ve tüm planlarının alt üst olması nedeniyle mesleğinde gözden düşeceğine delalet eder.

Rüyada cebine taş koymak ancak vücudunu çok yıprattığı için hasta olacağına ve yakın bir zamanda bu hastalıktan kurtulup daha iyi bir duruma geleceğine, sosyal ilişkilerinin de bu süreçte daha fazla yıpranacağına tabir olunur.

Rüyada cebinden para çaldığını görmek bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, ticarette rakiplerine karşı zafer kazanacağına, maddi olarak rahatlayacağına ve pek çok imkân elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada cebinden para düşürmek büyük başarılara imza atacağına, sıkıntılı zamanların geride kalacağına yorulmaktadır.

Rüyada cebinde demir para görmek başka bir şehre taşınıp yeni bir iş bulacağına, yeni insanlar ile tanışıp yeni yerler gezeceğine, böylece ömür boyu sürecek bir zenginliği yaşama şansına nail olacağına yorulur.

Rüyada cebinde altın bulmak büyük mutluluklar yaşanacak ve güzel haberler alınacak bir döneme girileceğine, rahat nefes almaya başlayacağına, moralinin ve neşesinin yerine geleceğine delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments