Rüyada karın çatlağı görmek

Rüyada karın çatlağı görmek çok yüklü miktarda para kazanarak mal sahibi olacağına, hayırlı ve güzel zamanlar geçirileceğine, kazancının eksilmeyeceğine, ticaretinin de bozulmayacağına, ekmek kapılarının kapanacağına, büyük başarı kazanacağına inandığı işlerle ilgileneceğine, malının da hiç olacağına, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, atılacak adımlar sayesinde hem yüklü miktarda para kazanacağına alamet eder.

Rüyada karın çatlağı gördüyseniz:

  • Yapmaktan hoşlandığınız şeyleri hatırlamanız stresi azaltabilir.

Rüyada karın çatlağı görmek kıskançlık yapan bir kişi ile tartışılacağına, rüya sahibinin başarısız olması nedeni ile kazancının eksileceğine tabir olunur.

Rüyada göbekte çatlak görmek üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine, hastalandıktan sonra aklının başına geleceğine rivayet etmektedir.

Rüyada çatlak el görmek hakkını alacağına, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine alamet eder.

Rüyada vücudunda çatlaklar görmek aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına, yeni zaferlerin ve başarıların peşine düşecek inanca ve güce sahip olacağına yorulur.

Rüyada çatlak duvar görmek eline geçen kazançla kendi işini kuracağına, eğleneceğine tabir olunur.

Rüyada çatlak balkon görmek inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, huzur ve mutluluk verecek olaylar yaşanacağına delalet eder.

Rüyada tavanda çatlak görmek hiç beklenmedik bir işten yüklü miktarda para geleceğine ve atılan her adımda bolluk ve bereket ile karşılaşılacağına, büyük bir rahatlığa erilecek bir çalışma gerçekleştirileceğine alamet eder.

Rüyada çatlak gözlük görmek sevdiği bir kişi ile çok farklı ve güzel bir çalışmaya imza atacağına, sıkıntı yaratan bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına, işlerin kendiliğinden açılacağına ve problemlerin birbiri ardına patlak vereceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments