Rüyada birinden bir bardak su içmek

Rüyada birinden bir bardak su içmek eğlenceli günlere kavuşacağına, imkânsızlıklarının biteceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine, hayırlı bir kısmetle çıkılacak yolda yeni bir hayata merhaba denileceğine, bu hayata uyum sağlandıktan sonra her konuda çok iyi noktalara gelineceğine, sağlık sorunlarının kısa zaman içinde şifa bulacağına, asık suratlı veya ağlıyor ise de üzüntü verici bir olay yaşanacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, ünleneceğine, gelmek istediği noktalara geleceğine, her geçen gün daha bir ilerleyeceğine, kalkınacağına alamet eder.

Rüyada birinden bir bardak su içmek gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızda, işlerinizde veya girişimlerinizde eksiklikler ya da atladığınız yerler olabilir.

Rüyada aynı bardaktan su içmek anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, sıkıntılı günler yaşayan eski kocasına destek olacağına tabir olunur.

Rüyada kırık bardaktan su içmek yakın bir zaman içinde rüya sahibinin başının sıkışmasına sebep olacağına, şans, kısmet, başarı ve zenginlik getireceğine alamet eder.

Rüyada bir bardaktan su içmek onu yönetmeye ve yönlendirmeye çalışacağına, tabiri caizse dişinden, tırnağından arttırarak tahmin edilemeyecek işler başaracağına işaret eder.

Rüyada çatlak bardaktan su içmek çok büyük kazançlar elde edileceğine, sıkıntıların ve sorunların son bulacağına, uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada bi bardak su içmek bir anda gelecek bir haber sayesinde rahat bir nefes alınacağına, daha sonra ise işleri büyüterek kendi işinin patronu olacak rüya sahibinin mutluluğu geç de olsa yakalayacağına işaret etmektedir.

Rüyada bir bardak soğuk su içmek güzelliklerle dolacağına, meslek hayatında istediği rütbeye erişeceğine delalet etmektedir.

Rüyada bardakla çok su içmek geçmişi unutup geleceğine, şansının ve kısmetinin açık olacağına, yaşamında arka arkaya pek çok güzellik meydana geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada çeşmeden bardakla su içmek yanlış yatırımlar yapacağına, alın ter ile ekmeğini kazanacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments