Rüyada başına baykuş konmak

Rüyada başına baykuş konmak dost ve akrabalarla çok mutlu günler geçirileceğine, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, kısmetin kapanacağına, yatırımların heba olacağına, zorluklarla boğuşulacağına, maddi ve manevi açıdan kötü bir duruma düşüleceğine, bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, bundan sonra istediği gibi rahat rahat harcama yapacağına ve para sıkıntısı çekmeden geçinebileceğine, rakibine karşı galibiyet kazanacağına, müjdeli haberler alacağına, olumlu, güzel ve sürpriz gelişmelerle karşılaşacağına, rahat edeceğine, sıkıntı yaratacak durumları ortadan kaldırıp daha rahat bir şekilde hareket edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada başına baykuş konmak gördüyseniz:

  • Biraz romantizm aşk hayatınıza iyi gelebilir.

Rüyada başına baykuş konmak insan ilişkilerinin daha iyi bir hal alacağına, yol göstereceğine ve şifa olacağına delalettir.

Rüyada uçup ağaca konmak yolculuktan sonra girilen işlerde çok büyük ve kazançlı çalışmalar yapılacağına, birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına ve üst mevkilerde yer alınacak bir iş teklifi geleceğine, işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Rüyada çatıya konmak şansının döneceğine, çok büyük ve kötü durumlardan zarar görmeden çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölmek mezara konmak zahmetli bir işin altından başarılı bir şekilde çıkılacağına, geçim derdi ve telaşı içine düşeceğine tabir olunur.

Rüyada güvercin konmak çok kolay bir şekilde para elde edebilecek bir mevkiye geleceğine, her geçen gün geçim derdinin çoğalacağına işaret etmektedir.

Rüyada tabuta konmak işleri baltalamak ve kazanılan başarıları kötülemek isteyen kişilerin yenilgiye uğratılacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından çok rahat bir şekilde kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada uçmak konmak işini kaybedeceğine, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine rivayet eder.

Rüyada kabre konmak yaşam içinde karşılaşılan problemlerin biteceğine ve çok hayırlı bir kısmet ile hayırlı bir birliktelik yaşanacağına, dertlerin ve sorunların artacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments