Rüyada ölmek mezara konmak

Rüyada ölmek mezara konmak kötü günlerinde veya sıkıntılarında gözünü kapatıp bu insanlara rahatlıkla güvenerek hareket edeceğine, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına, rüya sahibinin hayatının bir daha asla önceki gibi olmayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, yüzünün güleceğine ve çok mutlu olacağına, taş kalpli kişilerle muhatap olacağına, çok büyük bir özgüven sahibi olacağına, bulunduğu işin kendisini tatmin etmemesi üzerine başka bir şehre taşınacağına, bu şehirde yeni bir işe gireceğine, beklenen bir mevkiye terfi alınacağına rivayet etmektedir.

Rüyada ölmek mezara konmak gördüyseniz:

  • Bazı planlarınızdan vazgeçmek zorunda kalabilirsiniz.

Rüyada ölmek mezara konmak iş hayatında çok büyük zararlara uğrayacağına, bazı kişiler ile kurulacak çeşitli iş birliktelikleri ile hayal edilen herşeye kavuşulacağına, bu sayede kısa zaman içinde çok büyük kazançlar elde edileceğine yorulur.

Rüyada mezara konmak ele geçen bazı fırsatların yanlış bir şekilde kullanılarak heba edileceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına işaret eder.

Rüyada ölmek tabuta konmak zora giren işlerin hayra çıkacağı, ele geçen kazancın günden güne artacağına, elde avuçta olan malın mülkün bir sağlık sorunu için harcanacağına rivayet eder.

Rüyada çatıya konmak yaşam kalitesinin ve standartlarının artacağına, arkadaş, dost olarak gördüğü insanlardan zarar göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada uçup konmak başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına, çok büyük mal ve mülk sahibi olunacağına alamet eder.

Rüyada tabuta konmak uzun uğraşlar ve büyük harcamalar sonucu kurulan işin sadece rüyayı gören kişiye değil bütün ailesine kazanç sağlayacağına ve günden güne daha da büyüyeceğine, yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına rivayet eder.

Rüyada kabre konmak hobiler edinip yaşamına yeni renkler katacağına, rüya sahibinin hayatını idame ettirmekte büyük zorluk yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada omzuna serçe konmak teorik düşüncelerini uygulama fırsatı elde edeceğine, deyim yerindeyse canla başla çalışacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments