Rüyada kabre konmak

Rüyada kabre konmak daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, işlerini gün geçtikçe daha da büyüteceğine, ele geçen kazancın allah yolunda harcanacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde verilecek olan bir karar konusunda olumlu bir yol takip edileceğine, zengin olmasa da, kimseye muhtaç olmadan huzur içinde bir hayat süreceğine, ağız tadının yerine geleceğine, geçmişteki tatsız konuların da unutulacağına, elinde bulunan bir miktar kazancı kısa süre içinde harcayacağına, kurulu düzeninin devam edeceğine, parasının ve malının her geçen gün çoğalacağına işarettir.

Rüyada kabre konmak gördüyseniz:

  • Zor bir durumu sona erdirmek için dürüst olunması gerekiyor olabilir.

Rüyada kabre konmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, kazanç getirecek bir işte yüksek bir mevkiye ulaşılacağına ve sorunların sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölmek tabuta konmak bunun kendisine başarı ve hayır getireceğine bu sayede de rakiplerini geçmesine vesile olacağına, ticari ve maddi kaybın karşılanacağına yorulmaktadır.

Rüyada uçarak ağaca konmak gönül işlerinden yana hep şanslı olacağı gibi son kararını da isabetli vereceğine, problemlerini çözeceğine ve kendisine dert olan şeylerden kurtulup, huzur bulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada mezara konmak herkesin hayal ettiği ve imrendiği bir yaşam süreceğine, maddi anlamda güçleneceğine delalet eder.

Rüyada başına baykuş konmak kuruntularının ve hastalıklarının son bulacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kurtulacağına rivayet eder.

Rüyada omzuna serçe konmak borçların yakın zaman içinde biteceğine, başı sıkışan bir akrabaya yardım eli uzatılacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıya konmak böylece içinde kalan ve kendisini yıpratmasına neden olan şeyleri anlatarak rahata ereceğine, sorunlarını bitireceğine, yaptığı işlerde zirveye oynayacağına delalet etmektedir.

Rüyada uçmak konmak olumlu ve hayırlı gelişmeler yaşayacağına, aşırı kalabalık ve samimiyetsiz insanların bir arada bulunduğu toplantılara katılarak can sıkıntısı yaşayacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments