Rüyada çatı oluğu görmek

Rüyada çatı oluğu görmek faturalarının rahatlıkla ödeneceğine, uzun ya da günübirlik bir tatile çıkacağına ya da arkadaşlarıyla daha önce hiç gitmediği bir mekâna gideceğine, düşmanlarını yenilgiye uğratıp pek çok kişiyi de kıskançlık duygularına sevk edeceğine, sorunlarını yakın bir zaman içinde çözeceğine ve çok başarılı işlere imza atacağına, ancak bir türlü başaramayacağına ve istemeden de olsa işle ilgili geri dönüşü olmayan bir karar vereceğine, işini çok daha iyi hale getirebilecek durumlar üzerinde duracağına, refahının ve varlığının artacağına, koyu sohbetler edeceğine alamet eder.

Rüyada çatı oluğu gördüyseniz:

  • Daha çok parasal olaylar öne çıkıyor.

Rüyada çatı oluğu görmek mantık ile verdiği bir karar yüzünden büyük zarara uğrayıp kararından çok büyük pişmanlık duyacağına, hak yolundan ayrılacağına yorulmaktadır.

Rüyada oluk görmek yüksek mevkilerde bir işe terfi edileceğine, elde bulunan paranın tükeneceğine işaret eder.

Rüyada oluktan su içmek zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, büyük üzüntüler yaşayacağına ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine delalettir.

Rüyada oluk oluk kan görmek geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına, bunun kendisi için büyük bir şans olacağına hep kısmet getireceğine alamet eder.

Rüyada su oluğu görmek bir sebeple çok büyük bir üzüntü yaşanacağına, sıkıntılarını ve yaşadığı zor günleri geride bırakacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su olukları görmek borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, zararlı bir alışkanlıktan uzaklaşılacağına, sorunların günden güne azalacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıyı onarmak verdiği sözleri yerine getireceğine, kendi işine sahip olacağına, kendisine zarar verecek işlere girmeyeceğine işarettir.

Rüyada çatı yapıldığını görmek bazı operasyonlar geçireceğine, bazı ilaçlar ve tedavi yöntemlerinin kullanılacağına, kaybettiği herşeye geri kavuşacağına delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments