Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek iş hayatına destek veren kişilerin desteklerini çekeceklerine, bu yüzden eldeki bir işte zarara düşüleceğine, kişinin yapılandırdığı tüm olumlu şeylerin üzerine gölge düşeceğine ve iş konusunda da gelirlerinin azaldığı, borçlarının arttığı bir dönem yaşayacağına, büyük başarılara işlere imza atılacağına, kendini çaresiz, yapayalnız ve kötü hissedeceğine, işlerinin büyük bir başarı kazanması sayesinde yüklü miktarda para kazanacağına ve ailesi ile çok mutlu ve huzurlu bir hayat süreceğine, ancak rüya sahibinin kendisini yardım işlerine adayacağına, eğlencesinden ve lüksünden geri kalmayacağına, moralsiz ve can sıkıcı günler geçireceğine işaret etmektedir.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını gördüyseniz:

  • Kesin bir hükme varmadan, belli adımları atmamanızda fayda var.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek tüm kalbi ile allah’a döneceğine ve bu sayede dünya hayatında çok güzel olaylar ve insanlar ile tanışacağına, artık insanlar ile arasında herhangi mesafe kalmayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada çatı yıkıldığını görmek çok büyük adımlar atacaklarına, birlikte çeşitli işlere girip büyük kazançlar elde edeceğine, çok mutlu olup, tüm sıkıntılarından, dertlerinden ve üzüntülerinden kurtulacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatı yıkılması görmek ardından sevdiği bir kişi ile dünyaevine gireceğine, sorunlarını aşacağına, rakipsiz hale geleceğine, variyeti ile herkesi kıskandıracağına alamet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yıkılmış görmek alınacak kararları en iyi ve dikkatli şekilde hayata geçireceğine ve muhtaç insanlara ettiği yardımlar sayesinde çok mutlu olacağına, insanların gönlünü ve sevgisini kazanacağına, itibar edineceğine işaret etmektedir.

Rüyada çatının yıkılmasını görmek huzurunun ve neşesinin bozulacağına, hidayete ereceğine, hikmete kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısının yıkıldığını görmek istediği başarıları ve zaferleri almaya nail olacağına, kişinin aile ve iş ortamında yeniden huzurun egemen olacağına delalettir.

Rüyada evin çatısının yıkılmasını görmek iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, kısmetlerinin de herkesi kıskandıracak kadar çoğalacağına inanılır.

Rüyada evinin çatısının yıkıldığını görmek çevresindekileri kıracak hatta kaybedecek kadar büyük laflar edeceğine, kişinin başında dönen kara bulutların artık dağılmaya başlayacağına işarettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments