Rüyada çatıda bulunmak

Rüyada çatıda bulunmak kar getiren işyerinin edilen zararın düzeltilmesi için alınan borç yüzünden çok büyük sorun yaratacağına, rüya sahibinin yeni çıkar yollar aradıkça daha da kötü durumlara düşeceğine, birlikte çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına ve hayırlı kazançlar elde edilerek başka kişilere örnek olarak gösterileceğine, çok iyi yerlere gelip büyük miktarda para kazanacağına, rahat ve güzel günler geçireceğine, sevdiği kişilere yardım edeceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya geleceğine ve aile hayatının hayırlı gelişmelerle dolacağına, hayatının geri kalan döneminde yalnız olacağına, hasta olacağına, bazı büyük sıkıntılar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada çatıda bulunmak gördüyseniz:

  • Yakınlarınızla biraz daha candan ilgilenmelisiniz.

Rüyada silahlı çatışmada bulunmak ağız tadının yerine geleceğine, gelirinin çoğalacağına, elinde bulunan işlerde sorunlar yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıda bulunmak alınacak kötü bir haber yüzünden işlerin sarpa saracağına ve güzel başlayan bir birlikteliğin sona ereceğine, iş hayatında ortaya koyacağı bazı çalışmalar ve alacağı başarılar sayesinde büyük bir özgüvene kavuşacağına yorulur.

Rüyada gökyüzünde bulunmak maddi sıkıntıların ve sorunların kalmayacağına, çok kötü günler yaşayacağına, sıkıntılardan ve sorunlardan başını kaldıramayacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine tabir olunur.

Rüyada başka şehirde bulunmak çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve sorunların ve sıkıntıların hızlı bir şekilde çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Rüyada banyoda bulunmak güzel günler için yaşayacağına, umutlarını kaybedeceğine rivayet eder.

Rüyada dar alanda bulunmak zarar etme riskini en aza indireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, sevdiği kişiler ile mutlu olacağına, maddi sıkıntı içine düşüleceğine inanılır.

Rüyada birine ikramda bulunmak yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, ayrı düşmüş kişilerin buluşacağına, sorunların yakın bir zaman içinde kesin çözüme kavuşacağına, dertlerin biteceğine delalettir.

Rüyada ölmüş birine ikramda bulunmak maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, rüya sahibinin işlerinin gittikçe kötüleşeceğine ve hayatında istemediği ve sevmediği kişi ile bir iş yapmak zorunda kalacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments