Rüyada çatıdan kaçmak

Rüyada çatıdan kaçmak elinde bulunan imkânları kullanarak çok hayırlı projelere imza atacağına, bu projelerin büyük yöneticilerin dikkatini çekmesi ile çok üst mevkilerde kendisine yer bulacağına, bu sayede çok rahat edeceği bir döneme gireceğine, sağlık ve hayır getireceğine, muzdarip olunan herhangi bir rahatsızlık varsa eğer çok kısa süre içinde tedavi edileceğine, bunun da hayatının lüks, zenginlik, rahatlık ve konfor içinde sürmesine vesile olacağına, herhangi bir zarara uğranmayacağına, rutin bir şekilde ilerleyen işlerin aynı şekilde devam edeceğine, sorunların ve sıkıntıların ortadan kalkacağına, iş hayatında yaşanan tüm olumsuzlukların yerini başarılara bırakacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, her şeyin gönlünce olacağına alamet etmektedir.

Rüyada çatıdan kaçmak gördüyseniz:

  • Sinirli veya duygusal tepkiler vermek planlara zarar verebilir, daha kontrollü olmakta fayda var.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak bir sebeple bu kişiyle aranın açılacağına, güzellikler ve hoşluklarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan kaçmak saygınlığının artacağına, içinden çıkılmaz bir hal alacağına, diğer taraftan yapılan bazı işlerde kazanç edileceği için birçok kez borç alınacağına, bu borçlardan ötürü büyük sorun yaşanacağına ve çok yakın bir zamanda aile içinde tartışmaların baş göstereceğine rivayet eder.

Rüyada çatıya konmak düşmanların barışacağına ve küslüklerin sona ereceğine, rızkındaki ve kazancındaki verimin hiç eksilmeyeceğine, yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına rivayet eder.

Rüyada damlayan çatı görmek kalp kıracağına, işlerine dört elle sarılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını onarmak kötü günler geçireceğine ve hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi olarak küçük zararlara uğranacağına ve bu zararların çok kısa zamanda telafi edileceğine işarettir.

Rüyada teröristlerle çatışma görmek çeşitli kişilerden ve işi bilen insanlardan fikir alacağına ve bu sayede en doğru kararı vereceğine, daha sonra yeni ve çok kazanç sağlayacak projelere girerek çok başarı kazanacağına inanılır.

Rüyada çatışmanın ortasında kalmak aile bireyleri sayesinde işlerinin açılacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına, iş dünyasında büyük bir saygınlık kazanacağına, sevdiği kişi ile dünyaevine gireceğine, malının mülkünün gözünde kıymetini yitireceğine işarettir.

Rüyada evin çatısından atlamak muradına ermesine, eğer sıkıntıları varsa bunlardan kurtulacağına, kişinin kesin olarak ve tamamıyla kurtuluşa ereceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments