Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak çok daha iyi bir duruma gelineceğine ve mutlu olunacağına, sıkıntıların ve zorluğun yakın zaman içinde ve herhangi bir zarar vermeden biteceğine, projelerin büyük başarılar kazandıracağına, herkese yardım etmek suretiyle bolca dua alınacağına, hayatındaki olumlu davranışların çevresine de örnek olacağına, giderek daha da moralsiz ve isteksiz bir hale gelmesinden dolayı iş yaşamında da büyük sorunlar yaşayacağına, yıkılacağına, kara ve yaslı günler geçireceğine, geçim sıkıntısının sona ereceğine, evin kasasına giren gelirin artacağına yorulur.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak gördüyseniz:

  • Sunumunuzu hafifletmenizde ya da düşük profilde devam etmenizde fayda var.

Rüyada silahlı çatışmadan kaçmak kendisini işine veremeyeceğine, başarısızlığa düşeceğine ve hüsran yaşayacağına, maddi imkânların günden güne artması sayesinde hayır getirecek yollara girileceğine, elde bulunan fırsatların çok doğru ve kazanç getirecek şekilde kullanılacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatıdan kaçmak yeterli kimse haline geleceğine, yol yordam sorulan ve kendisinden de akıl danışılan kimse olacağına, sırrın kimselere söylenmeyeceğine işarettir.

Rüyada silahlı çatışma arasında kalmak büyük ve zor çalışmaları daha kolay bir şekilde bitireceğine, el attığı işlerde çok iyi yerlere geleceğine ve bu sayede çok daha üstün olacağına, güzel ve doğru işler yapacağına işarettir.

Rüyada silahlı çatışmada bulunmak çok büyük özgüven kazanacağına, önceden başarılı ve yetenekli olduğu işte artık aynı performansı ve yeterliliği gösteremeyeceğine delalettir.

Rüyada silahlı çatışmada kalmak sevdiği bir kişi ile girdiği bir ortaklıkla birlikte kazancının artacağına, işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine yorulur.

Rüyada silahlı çatıştığını görmek büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına, çok üzüleceğine, moral bulacağına, kendini çok iyi hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada silahlı çatışmada olmak işe alınacak personellerden istenen verimin alınamaması üzerine yeni arayışlara girileceğine, büyük adımlar atılacağına, sebepsiz yere bir arkadaşla tartışılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada silahlı çatışmaya girdiğini görmek çok hayırlı bir işle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, yarar getirecek bir çalışmaya ortaklık edileceğine, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
4 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments
Eymen üveys

Rüyada eşimle birlikte kendi dolmuşumuzla kayınvalidelerin evine çocuğu almaya gidiyoruzyol üzerinde bi mah.ye girdiğimiz sırada karşımıza silahlı insanlar çıkıyor silahlı çatışmanın ortasında kalıyoruz arabımıza ve bize silahlar sıkılıyor ben bize silah doğrultanların silahlarının ucunu parmağımla bastırarak kapatıyorum bize sıkamasınlar diyeki sıkamıyorlar zaten eve varıyoruz küçük bir kız çocuğu alıyoruz bizimmiş gibi ama bizim kızımız yok oğlumuz var tekrar çıkıyoruz bu defa aralarında kalıy

Eymen üveys

Tsk ediyorum Allah razı olsun içim rahatladı resmen çok kötü olmuştum rüyadan sonra iyiki yazmışım size

Mustafa Ateşoğlu

sahil kenarında yürüyorum birden iki arabadan insanlar birbirlerine ateş etmeye başladı bir süre sonra arabanın arkasına saklanan insanları da vurmaya başladılar ben de korkup denize girip kacmaya başladım içlerinden biri de denize giri yüzerek beni takip etmeye başladı biraz yüzdükten sonra karaya çıktım ve karşımdan gelen zabıta dan yardım istedim burda rüyam bitti