Rüyada çatıda insan görmek

Rüyada çatıda insan görmek yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, kendisini üzen ve sıkan şeylerden kurtulacağına, başarısızlığı karşısında yıkılacağına, başının da önüne eğilmesine neden olacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, bir sebeple iş hayatında ve aile hayatında çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, sorunların ardı arkasının kesilmeyeceğine, fırsatların heba edileceğine, yorucu geçen bir döneme girileceğine, uzun zaman boyunca maddi bir zarara sebep olacak bir işin peşinden gidileceğine ve zorluklarla başetmek zorunda kalınacağına işarettir.

Rüyada çatıda insan gördüyseniz:

  • Size telkin edilmek istenilen fikirleri iyice süzgeçten geçirmelisiniz.

Rüyada evin çatısında insan görmek çok büyük ve geri dönüşü olmayan hatalara düşeceğine, neşe içinde olacağına işaret eder.

Rüyada çatıda insan görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, uzun zamandan beri destek verdiği insanların sırt çevireceğine, çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına yorulur.

Rüyada evin çatısını yanıyor görmek kazancının günden güne artacağına, sorunlarının ortadan kalkacağına, üzüntülerin mutluluğa döneceğine, elindeki birikimleri değerlendirip yeni bir ev satın alacağına delalet eder.

Rüyada yüksek binanın çatısında olmak yeni ev eşyaları alınacağına, ancak daha sonra gururuna bu durumu yediremeyerek kendisinin de gidip başka birini dolandırmaya çalışacağına yorulur.

Rüyada çatıdan inememek bir sebeple çok zor zamanlar geçireceğine, sorunlarını bu sayede bitireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısını tamir etmek sıkıntılarından kurtulmasına yardım edeceğine, yakın bir arkadaşla çok büyük bir çalışmaya girip iş hayatında çok sıkıntılı ve zor zamanlar yaşanacağına ancak daha sonra atılacak akıllıca ve başarılı adımlar sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada ev çatısının yıkıldığını görmek hayatındaki en önemli ve en temel sorunun aşmış olacağına, düşman malından yemeye işaret etmektedir.

Rüyada beyaz çatı görmek rahatsızlıklarla boğuşulacağına, kalp kırıklığı yaşanacağına, düzenin bozulacağına, haneye nifak gireceğine, çeşitli nedenlerden ötürü ayrılık yaşayanların kavuşacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments