Rüyada beyaz çatı görmek

Rüyada beyaz çatı görmek işlerinin büyüyeceğine, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına, refah düzeyinin yükseleceğine, hayırlı gelişmeler yaşayacağına, yeni ve önemli kimseler ile tanışacağına, yeni iş kapılarının açılacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına, maddi olarak çok iyi adımlar atarak kazancının daha da artıracağına, de rahatının yerine geleceğine yorulur.

Rüyada beyaz çatı gördüyseniz:

  • Kontrolünüz dışındaki olaylar eviniz veya ticari başlıklarla ilgili yeniden yapılanma ihtiyacı doğurabilir.

Rüyada beyaz çatı görmek sorunların birdenbire daha da artacağına, büyüyeceğine ve böylece kazancının da yerinde olacağına rivayet eder.

Rüyada çatı aktarmak kısa süre içinde yüksek bir mevkiye terfi edeceğine ve çok sevineceği bir olayla karşılaşacağına, sevilen bir akrabanın ölüm haberinin alınacağına tabir olunur.

Rüyada çatıda adam görmek rızkının çok daha çeşitli hale geleceğine, duaların boşa gideceğine inanılır.

Rüyada silahlı çatışma yapmak hasret kaldıklarına kavuşacağına, yakınlarıyla arasında her zaman sevgi dolu bir bağ olacağına işaret eder.

Rüyada evin çatısında leylek görmek ölmüş büyüğünün cennette olduğuna, özellikle de maddi anlamda rahatlayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada evin çatısı yandığını görmek sağlıklı iken hastalıklar geleceğine, kazancını günden güne daha da arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada evin çatısının olmadığını görmek istediği noktalara geleceğine, vatana ve millete hayırlı bir evlada sahip olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada çatı kiremit görmek işlerinin kötüleşeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına, ele geçen kazancın tükenme noktasına geleceğine, karşılaşılan kötü olaylardan ötürü istenmeyen durumlara düşüleceğine, büyük tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına delalettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments