Rüyada çatıdan inememek

Rüyada çatıdan inememek makbul olandan vazgeçmeyeceğine, üzüntü duyulan ve endişe edilen olaylardan kurtuluşa erileceğine, rakiplerini ve düşmanlarını korkutup kaçıracağına, birçok insanın takip ettiği ve çok sevdiği bir kişi olunacağına, illet hastalıklarından, bitmez sandığı borçlarından ve fakirliğinden kurtulacağına, çok yüksek mevkilerde bulunacağına, konforunun ve neşesinin de yerine geleceğine, ne zaman başı sıkışsa pervane gibi çevresinde dönen insanlar olacağına delalet etmektedir.

Rüyada çatıdan inememek gördüyseniz:

  • Güçsüzlük veya isteksizlik gösteriyorsunuz, bunu engellemelisiniz.

Rüyada çatıdan inememek böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine ve sevdiği kişileri de yanına alarak çok başarılı işlere imza atacağına, güzel huyları ile her zaman takdir toplayacağına yorulmaktadır.

Rüyada fatih sultan mehmet in kabrini görmek kişinin rahatının ve keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına ve kazancının da istediği oranda artış göstereceğine tabir olunur.

Rüyada ingilizce öğrenmek yaşanan üzücü olayların hayırlı duruma döneceğine, yeni insanlarla tanışıp yeni kararlar vereceğine, kazancını birkaç kat arttıracağına delalet etmektedir.

Rüyada ingiliz bayrağı görmek çalışılan işte büyük bir zam alınacağına, masa başı bir işe gireceğine, uzun yıllar boyunca yardım ettiği insanların kendisine sırt çevireceğine inanılır.

Rüyada ingilizce sınavı olduğunu görmek şanssızlık yaşanacağına, sıkıntılarının yakın bir zaman içinde ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada ingilizce kitap okumak anlayışlı bir kişi ile tanışacağına, hak yolundan ayrılacağına bu nedenle toplum içindeki güvenirliliğini ve saygınlığını kaybedeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yüksek yerden inememek sevdiği bir kişinin, insanlara karşı kötü şeyler yapacağına, özellikle daha çok gelir getiren bir işe sahip olunacağına tabir olunur.

Rüyada merdivenden inememek hayatı boyunca şansının yaver gideceğine, o arkadaşı ile kardeşten öte olacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments