Rüyada berrak sudan geçmek

Rüyada berrak sudan geçmek zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına, sıkıntıların kısa süre içinde biteceğine, aile bireylerinin hiç birinin önemli bir sağlık sorunu yaşamayacaklarına, sakin ve güzel bir hayat süreceğine, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine, küs arkadaşların barışacağına, yapılan çalışmaların kıskanan kişiler tarafından baltalanmaya çalışılacağına, yaşadığı pişmanlıkların son bulacağına, çok büyük sıkıntıya düşeceğine, maddi ve manevi olarak zorluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Rüyada berrak sudan geçmek gördüyseniz:

  • Dış görünüşünüz, dış dünyaya bakış açınız veya dış dünyanın sizi algılama biçimi değişebilir.

Rüyada berrak sudan geçmek kendini toparlayamayacağına, hoşluğu ve mutluluğu da bulacağına tabir olunur.

Rüyada akan sudan geçmek ancak alışma sürecinden bir türlü uyum sağlanacağına, gelecek olumsuz bir habere veya işlerin ters gitmesine, borçların artacağına rivayet eder.

Rüyada trenle sudan geçmek bundan hayır göreceğine ve onlarla uzun soluklu projelerde yer alacağına, uzun yıllar boyunca hiçbir rahatsızlık yüzü görmeyeceğine alamet etmektedir.

Rüyada derin sudan geçmek yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine, uzun zamandan beri taşınan umutların yaşanacak olaylar yüzünden yıkılacağına, yapılan hatalar yüzünden iflas edileceğine alamet etmektedir.

Rüyada bulanik sudan geçmek uğradığı zararı telafi etmek için yüklü miktarda para harcayacağına, kariyerinde çok büyük atılım yapacağına alamet eder.

Rüyada arabayla sudan geçmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına ve yakın bir zamanda işsiz kalabileceğine, kalabalık aile toplantılarına katılacağına delalet etmektedir.

Rüyada sudan geçmek nazarların ve uğursuzlukların kişiyi terk edeceğine, hayatının daha rahat ve konforlu hale geleceğine, maddi imkânlarının artması sayesinde geçim derdinin de son bulacağına yorulur.

Rüyada kirli sudan geçmek kısa sürede iş hayatında uğradığı zararları telafi edeceğine, olayın dışında kalanların da üzülerek etkileneceğine işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments