Rüyada para bulmak ve saymak

Rüyada para bulmak ve saymak ailesini hem gururlandıracağına hem de daha iyi şartlarda yaşatma imkânı elde edeceğine, iş hayatında çok güzel ve iyi atılımlar yapılacağına, aile hayatının her zaman çok iyi bir şekilde gideceğine, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine, kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, hayatını güzelleştirecek, kolaylaştıracak, ve elini bollaştıracak hayırlı menfaatlere kavuşacağına, çok büyük maddi ve manevi zarar görüleceğine, hane içerisine nifak tohumları serpileceğine delalet etmektedir.

Rüyada para bulmak ve saymak gördüyseniz:

  • Amaçlarınıza yönelin.

Rüyada demir para bulmak ve saymak kısmetlerinin de bahtının da açık olacağına, etrafına güzel insanların dolacağına işarettir.

Rüyada para bulmak ve saymak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, yeni bebek müjdeleri ve evlilik haberleri alınacağına tabir olunur.

Rüyada başkasının para saydığını görmek yalnız olmadığı için çok sevineceğine, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, sevilen kişilerden alınacak yardım ya da gelecek destekle yaşanan kötü durumların düzeltileceğine işaret etmektedir.

Rüyada madeni para saymak borçların biteceğine, yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, ailesi içinde yaşanan tartışmaların ve kavgaların sona ereceğine ve geç de olsa çok huzurlu ve rahat bir hayata geçiş yapılacağına yorulmaktadır.

Rüyada para saymak çok iyi bir çevreye sahip olunacağına, işlerin yoluna gireceğine, daha fazla mal sahibi olacağına işaret eder.

Rüyada metal para saymak aile bireylerinden çok sevilen bir kişi ile yola çıkılacağına, işe gösterilen ilginin artacağına alamet etmektedir.

Rüyada para saydırmak iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, hasret kaldıklarına kavuşacağına delalettir.

Rüyada demir para saydığını görmek birçok firmadan iş teklifi geleceğine, işlerinde yaşanan sorunların biteceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments