Rüyada caminin önünden geçmek

Rüyada caminin önünden geçmek ona dertlerini unutturacak güzel gelişmelerle karşılaşacağına, üzüleceğine, bu yüzden kendi içine kapanacağına, geçim sıkıntısı yaşayacağına, karamsar olacağına, canının derdine düşeceğine, yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, tasarruf yapan bir kimse olduğuna ve parça parça mal alınacağına, daha sonra pişmanlık duyacağı sözler sarf ederek kalp kıracağına, meselelere olabildiğince nesnel yaklaşılacağına, ekonomik gücün çoğalacağına alamet eder.

Rüyada caminin önünden geçmek gördüyseniz:

  • Sevdiğiniz şeylerle ilgilenip endişelerden kurtulabilirsiniz.

Rüyada cami önünden geçmek kişinin ailesinden kendisine miras kalan yerleri veya mülkleri sorunsuz bir şekilde alacağına, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına alamet etmektedir.

Rüyada caminin önünden geçmek işlerin daha iyi bir hal alacağına ve iş dünyası içinde çok kısa sürede çok yol kat edeceğine, el attığı her işte herkesi kıskandıracak başarılar elde edeceğine işarettir.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek bir sebeple arkadaşları ile konu ile ilgili olarak tartışacağına, borçların ödenmesinde aksamalar olması nedeniyle sinir bozukluğu yaşanacağına işaret eder.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek üzüntüden gülmeyi unutmuş olan gözlerinin ve yüzünün yeniden güleceğine, kısmetinin, şansının ve bahtının bundan sonrası için açık olacağına, ayrılanların kavuşacağına işaret eder.

Rüyada mezarlık önünden geçmek her şeye değecek kadar yüce, kutsal ve güzel duygular yaşayacağına, aile hayatında içinden çıkılmaz bir hal alan olaylar ile karşılaşacağına inanılır.

Rüyada hastane önünden geçmek ileride iş hayatında çok büyük avantaj sağlayacağına, niyetlendiği işlere gireceğine, kafasına koyduğuna ulaşacağına alamet eder.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek atacağı her adımda çok daha hayırlı başarılara imza atacağına, yaptığı bütün işlerle adından sıkça söz ettireceğine, iş, eş ve para konusunda kişinin çok şanslı olacağına delalet eder.

Rüyada namaz kılanın önünden geçmek hayırlı bir kısmet ile evlilik yoluna gireceğine, peşinden koştuğu bir işle ilgili olarak çok güzel gelişmeler yaşanacağına, yaşamının da eskisi gibi kolaylıklarla geçmeyeceğine işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments