Rüyada mezarlık önünden geçmek

Rüyada mezarlık önünden geçmek o işin tüm risklerini göze alacağına, de hayatı boyunca işsiz kalmayacağına, kurulu düzeninin sürüp gideceğine, özlem ve hasret çekeceği günlerin çok uzun süreceğine, zor durumda bırakacağına, dertlerin, üzüntülerin ve tartışmaların biteceğine, aynı andan pek çok işi yönetecek kadar deneyimli, bilgili ve donanımlı kimse haline geleceğine, dirlik ve beraberliklerin yok olacağına delalettir.

Rüyada mezarlık önünden geçmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz evinizde bir mutluluk yaşamanız, eşinizin sizi mutlu edecek birşey yapması ya da evinizde normal üstü bir maddi bolluk olması mümkündür.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek eşinin kendisine her konuda destek vereceğine, çok kötü olaylar ile karşılaşacağına işarettir.

Rüyada mezarlık önünden geçmek yarardan çok zarar getireceğine, arkadaşların ya da ortakların arasını açacağına, yaraların merheminin bulunulacağına inanılır.

Rüyada caminin önünden geçmek disiplinli bir hayat sürme kararı alacağına, zorlu bir çalışmanın kolay bir şekilde son bulacağına, sıkıntıların bitip ferahlığa çıkılacağına, endişelerin sona ereceğine yorulmaktadır.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek yapılacak çalışmalar ile maddi ve manevi olarak yardıma muhtaç insanlara yardımcı olunacağına, mesleğinde güzel ve akıllı atılımlar gerçekleştireceğine alamet etmektedir.

Rüyada cami önünden geçmek bir anda sorunların gün ışığına çıkacağına, kişinin rızkını kazanmak için hiçbir zaman zorlanmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek varolan çalışmaların daha iyi bir hale getirileceğine, endişe duyulan konularda rahatlığa çıkılacağına, hane içinde tartışmaların başgöstereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek onlardan yana menfaat ve hayır göreceğine, rahata ve kolaylığa kavuşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada hastane önünden geçmek el üstünde tutulan birisiyken kıymetin yitirileceğine, yeni girişimlerde bulunacağına ve gelirinin arttırmak için atılıma geçeceğine rivayet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments