Rüyada cezaevinin önünden geçmek

Rüyada cezaevinin önünden geçmek artık daha dikkatli davranacağına, iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, işlerinde yaşadığı sıkıntının yakında sona ereceğine, eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına, girilen bütün işlerde büyük başarılar kazanılacağına, herkesin kendi yaşadığı hayata özeneceğine, yaşamına farklı bir yön vereceğine delalettir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek gördüyseniz:

  • Sizden yardım isteyen kişilerin şikayetleri sizinkilerden daha az sayıda veya daha önemsiz olabilir.

Rüyada cezaevinin önünden geçmek çözümü zor olan sıkıntılarla yüz yüze gelineceğine, yeni mekânlara gireceğine alamet eder.

Rüyada namaz kılan birinin önünden geçmek herşeyin en kalitelisine ve çoğuna sahip olacağına, mutlu ve hayırlı haberlerin alınacağına, hayatı baştan aşağı olumlu bir şekilde etkileyecek fırsatların elde edileceğine alamet eder.

Rüyada hastane önünden geçmek ancak rüyayı gören kişinin kendisine el atması sayesinde toparlanacağına, rakiplerin çok ağır yenilgilere uğratılacağına yorulmaktadır.

Rüyada mezarlığın önünden geçmek işlerinin daha kötüye gideceğine, eline geçen yüklü miktarda kazanç sayesinde çok rahat edeceğine yorulur.

Rüyada cami önünden geçmek sorunların ve sıkıntıların sona ereceğine, işe giren herkesin kalkınacağına, kısa süre içinde işlerin büyütüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada kahvehane önünden geçmek ulaşamadığı hiçbir arzusu olmayacağına, yakında başlayacak aşk macerasına işaret etmektedir.

Rüyada caminin önünden geçmek elinde bulunan imkânları çok doğru ve bereketli bir şekilde kullanacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine delalettir.

Rüyada namaz kılanların önünden geçmek yaşayacağı tatsız ama önemsiz bir olayla karşı karşıya kalacağına bu durumda daha ziyade kendisiyle uğraşacağına, güzel, sürpriz ve müjdeli gelişmeler yaşayacağına, ufkunun açılacağına, hayata olan bakışının da olumlu yönde gelişeceğine işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments