Rüyada camın kırık olduğunu görmek

Rüyada camın kırık olduğunu görmek evinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hüküm süreceğine, dünya nimetlerinden sonuna kadar yararlanacak olan rüya sahibinin rızkında azalma olmadan müreffeh bir hayat sürdüreceğine, iş hayatında yaşadığı kayıpları telafi edeceğine, eline geçen kazanç ile istediği gibi rahat hareket edemeyeceğine, onların bir dediğini iki etmeyeceğine, tüyü bitmemiş yetimin hakkını yiyeceğine, yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, eşinin kendisine her konuda destek vereceğine ve gireceği işlerde, yapacağı yatırımlarda her zaman doğru adımlar atacağına işaret eder.

Rüyada camın kırık olduğunu gördüyseniz:

  • Bazı kişiler zayıflıklarınızı görmekten keyif alıyor olabilir.

Rüyada cam kırıklarını temizlemek aile hayatının günden güne daha kötü bir duruma geleceğine, alacağı bazı kötü haberler yüzünden üzüleceğine, kendisi paralayacağına delalettir.

Rüyada kırık cam vazo görmek üzücü, sinir bozucu ve rüya sahibinin rahatsız olmasına sebep olacak olayların yaşanacağına, rahat yaşayacağı imkânlara kavuşacağına alamet eder.

Rüyada cam kırıklarını toplamak emrinde çok sayıda insan çalıştırılacağına, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine rivayet etmektedir.

Rüyada camı kırık gözlük görmek yakın bir arkadaştan gelecek iş fikrinin değerlendirileceğine, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına delalet eder.

Rüyada kırık camlar üstünde yürümek hiç beklemediği sıkıntılar yaşayacağına, yaşanan sıkıntıların herhangi bir sorun yaratmayacağına alamet eder.

Rüyada cam kırığı süpürmek sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına, bir aile büyüğü ile ilgili üzücü bir haber alınacağına işaret eder.

Rüyada kırık cam şişe görmek tayin ve atama haberine, sınavlardan başarı elde etmeye ve iş yerinde beklenmedik güzel görevler alarak daha iyi bir kariyer olanağı bulunacağına, çok büyük kazançlar elde edeceğine, ancak yaşanan sıkıntılardan ötürü sorunlar yaşayacağına alamet eder.

Rüyada evde cam kırıkları görmek etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, olmayacağına kanaat getirdiği için varlığını dahi unuttuğu konuların yeniden gündeme getirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments