Rüyada kırık cam şişe görmek

Rüyada kırık cam şişe görmek anne ya da babanın büyük bir hastalıkla uğraşmak zorunda kalacağına ve endişeli bir bekleyişe girileceğine, gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, üzerindeki uğursuzluğun ve şanssızlığın kalmayacağına, herhangi bir kaza ile ya da başka bir sorunla karşılaşmayacağına, kısa vadede elde edilen karın çok daha fazlasının uzun vadede elde edileceğine, yaptığı kötü ve zalimce şeylerden pişman olacağına, tövbe edip hak yolunu seçeceğine, hoş olmayan sözler işiteceğine bu nedenle de hem gergin hem de üzgün olacağına, üzüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada kırık cam şişe gördüyseniz:

  • Belli işlerinizde veya girişimlerinizde size yardım etmek isteyen veya iş birliği yapmaya hazır kişiler olabilir.

Rüyada kırık cam şişe görmek gerçekleşmeyen hayallerin kalpte ukde kalacağına, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına delalet eder.

Rüyada şişe kırığı görmek kişinin hiçbir üzüntü ve sıkıntı yaşamayacağına, büyük bir kazanca sahip olacağına, bu sayede büyük bir azimle çalışarak kendi işini kuracağına, eline geçen bütün fırsatları ve yeteneklerini kullanarak işlerini daha iyi bir hale getireceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kırık bira şişesi görmek hanesindeki birlik ve beraberliğin artacağına, aile bireylerinden birinin evlilik yolunda adım atacağına, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kırık parfüm şişesi görmek özellikle uzun zamanlar kişinin el açıp dua ettiği, olması için allah’a yalvardığı bir işin gerçek olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine rivayet eder.

Rüyada cam su şişesi görmek yaşamın güzelliklerle dolacağına, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret eder.

Rüyada cam şişe yemek geleceğini de olumsuz yönde etkileyeceğine, bundan hayır göreceğine rivayet etmektedir.

Rüyada cam şişede süt görmek kendisine yardın etmedikleri için en yakın arkadaşlarına bile küseceğine ve artık sadece kendisine uygun bir hayat yaşayacağına, girilmiş olan bir davadan kazanmış bir şekilde çıkılacağına alamet etmektedir.

Rüyada yeşil cam şişe görmek sevinçten gözyaşı dökeceğine, olayları geçici olarak değil, kökten analiz edip, o şekilde bir çözüm bulacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments