Rüyada altın lira çalmak

Rüyada altın lira çalmak can derdine düşeceğine, rahatının ve huzurunun da yerine geleceğine, etraftaki insanların dertlerine de çare bulunacağına, muradına ereceğine ve deyim yerindeyse hayatının altın çağını yaşayacağına, bolluk ve bereket dolu günler yaşanacağına, üzüleceğine ve kaçırdığı fırsatlardan ötürü kendisini çok hırpalayacağına, geçimden, paradan ve maldan yana sıkıntı yaşamayacağına, iş hayatında da çok zorluklar yaşanmasına sebep olacağına ve endişe edecek durumlara düşüleceğine işarettir.

Rüyada altın lira çalmak gördüyseniz:

  • Yaşça sizden büyük veya daha tecrübeli kişiler zor zamanlarınızda size fikir verebilirler.

Rüyada altın lira çalmak çevresinde kendisini koruyup kollayacak ve dört bir koldan saracak kimselerin çoğalacağına, güzel günler yaşanacağına inanılır.

Rüyada altın lira takmak borçların artacağına, sıkıntılarına ve sorunlarına bu sayede çok büyük çareler bulan rüya sahibinin, iş hayatında düştüğü zor durumlardan kurtulacağına işarettir.

Rüyada altın lira bozdurmak günahtan kaçınarak yaşayacağına, iyilik ve güzellik getirecek işlere girileceğine işarettir.

Rüyada altın lira toplamak işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine yorulmaktadır.

Rüyada altın lira vermek ancak bu duruma rağmen sevdiği ve değer verdiği insanlara yardım edeceğine, çok büyük hayır duaları alacağına, kazancın yetmez olacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın sarı lira görmek hayırla yad etmeye, aksiliklerle dolu bir döneme girileceğine, birçok fırsatın elden kaçırılacağına delalet etmektedir.

Rüyada lira altın almak işinin gücünün rast gideceğine, ekmeğinin kesilmeyeceğine geçiminin de kolay olacağına, böylece kendine olan öz güvenini tazeleyeceğine delalet eder.

Rüyada lira altın görmek tükenmez bir rızık elde edeceğine ve çok rahat şartlarda yaşayacağına, bol kazançlı bir işe girileceğine, alınmış olan borçların kolayca ödeneceğine, verilen sözlerin yerine getirileceğine, kötü niyetli kişilerin aile bireylerinden uzaklaştırılacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments