Rüyada altın lira takmak

Rüyada altın lira takmak ileride mutlu, huzurlu ve sıcak bir yuvaya kavuşacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, rakiplerini mağlup edeceğine, kimsenin arkasından konuşmayacağına ve kendisine önemli bir kötülükte bulunmuş bir kimseyi affedeceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, hem de özel hayatında kısmetlerinin çoğalacağına, kaçırmış olduğu fırsatlara üzülse de, daima önüne bakacağına ve bu süreçte olumsuz düşüncelere, karamsarlığa izin vermeden hareket edeceğine, yeni adımlar atacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın lira takmak gördüyseniz:

  • Ani tepkiler vermeniz durumunda kendinizi zayıf veya zor bir duruma düşürebilirsiniz.

Rüyada altın lira takmak etraftaki kişilerin ve iş konusunda tecrübe sahibi olanların sözlerine kulak tıkanacağına, gözleri kapatıp yapılan işe devam edileceği ve ancak tüm çabalara, direnmeye ve gösterilen sabra rağmen işin gittikçe kötüleşip iflasla sona ereceğine, kısa süre içinde hiç tahmin edemeyeceği kadar büyük bir mevkiye terfi edileceğine tabir olunur.

Rüyada altın lira görmek gerektiğinde doktor müdahalesi olacağına, elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine işarettir.

Rüyada altın liralar görmek gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, çok sevdiği ve değer verdiği bazı çalışmalara gireceğine delalettir.

Rüyada altın lira saymak şansın, kısmetin ve başarının engelleneceğine, kötü kişilerle karşılaşılacağına, sağlıklıysa ömrünün hep sağlıklı olacağına işarettir.

Rüyada lira altın almak çok saygıdeğer biri olmasına rağmen verilen çabayla unvanının kirleneceğine, bu yüzden çok büyük üzüntü duyacağına, ergenlikten olgunluk dönemine geçeceğine işarettir.

Rüyada lira altın görmek başarısının artacağına ve makamının da yükseleceğine, sevilen kişiler ile yaşanan herhangi bir kırgınlık varsa eğer tatlıya bağlanacağına alamet eder.

Rüyada altın lira bozdurmak kötü düşünceler ve kötü planlar içinde olan kimselerin varlığına, iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın sarı lira görmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine, yenileneceğine tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments