Rüyada lira altın almak

Rüyada lira altın almak mali sorunların kısa süre içinde çözüme kavuşacağına, işlerin yoluna gireceğine, afiyette olacağına, ağız tadına, sağlığına, huzura ve mutluluğa kavuşacağına, kendisine çok daha büyük bir mevki edindirecek başarılar alacağına, kariyerinde ilerlemeye kaydedeceğine, içine kapanacağına, kişinin bu sayede başarısı ile ön plana çıkacağına, işinde terfi edeceğine, kurulu düzeninin olacağına, özel hayatının da yolunda gideceğine, sorunlarından kurtulup huzurlu ve mutlu olacağına, tartışmaların ve sürtüşmelerin sona ereceğine, kısa süre içinde çok büyük maddi kazanç elde edileceğine, ruhsal olarak epey ilerleme kaydedileceğine ve musibetlerin kovulacağına delalet etmektedir.

Rüyada lira altın almak gördüyseniz:

  • Şiddetli bir geçimsizlik, büyük bir kavga ya da benzeri bir şey meydana gelebilir.

Rüyada altın liralar görmek maddi ve manevi olarak büyük rahatlığa ereceğine, gireceği bazı çalışmalarda çok büyük başarılar elde edeceğine, sevdiği ve değer verdiği kişileri mutlu etmek için hayırlı bazı atılımlar gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına inanılır.

Rüyada altın lira bozdurmak eşinin ve çocuklarının kendisine saygı ve sevgi göstereceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına, canın çektiği herşeye kolaylıkla ulaşacağına ve de gözünün gördüklerine de sahip olabileceğine delalettir.

Rüyada altın lira takmak maddi olarak çok büyük kazançlar elde ederek çok iyi bir duruma geleceğine, maddi ve manevi yönden kötü bir döneme girip işlerin zarara uğrayacağına delalettir.

Rüyada altın lira görmek sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, güllük gülistanlık bir hayata kavuşulacağına, el attığı tüm işlerde aksilikler ile karşılaşacağına, zor ve stresli günler geçireceğine tabir olunur.

Rüyada altın sarı lira görmek dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, işlerinin çok hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, bu sayede özgüveninde artış yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada altın lira toplamak bir sebeple uzunca bir süre insan içine çıkamayacağına, çıksa bile kendisini çok kötü hissedeceğine, keyfine ve kafasına göre yaşayacağına yorulur.

Rüyada lira altın almak bundan sonra sıhhatinin yerinde olacağına ve başarılarının hiç kesilmeyeceğine, kendisine yeni bir hayat kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın lira saymak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, sıkıntılı günler yaşayacağına alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments