Rüyada lira altın görmek

Rüyada lira altın görmek sahip olduğu imkânlar ve fırsatlar sayesinde kendini hem şanslı hem de ayrıcalıklı hissedeceğine, çok hayırlı ve güzel sonuçlar elde edeceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, yeni bir hayat tarzı benimseyeceğine, asla yapmam dediği şeyleri yapacağına, kendisine hayır getirecek kararlar alacağına, atılıma geçeceğine, toplum tarafından el üstünde tutulup saygı ve hürmet göreceğine, ilerleyeceğine ve insanların gözünde çok daha itibarlı kimse olmayı başaracağına, hak yemeyeceğine delalettir.

Rüyada lira altın gördüyseniz:

  • Evde ya da işde aniden ortaya çıkacak değişiklikler veya tadilat işleri yararlı sonuçlar ortaya çıkartabilir.

Rüyada lira altın görmek doğru yolu bulacağına, sorunların günden güne artacağına delalettir.

Rüyada altın lira görmek alın terinin ve tükettiği nefesin kazandıklarına değeceğine, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, akılla ve sağduyu ile hareket edilmesi halinde başarının kaçınılmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada altın lira bozdurmak dertlerinin çarelerine kavuşacağına, sosyal hayatında çok sevdiği ve değer verdiği biri ile arasının bozulacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın lira takmak kendisini çok yalnız ve yorgun hissedeceğine, amaçlarının da gerçekleşeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ölüden altın lira almak iyi ve hayırlı günlere kavuşacağına, kalben çok rahat edileceğine delalet eder.

Rüyada altın lira çalmak eş ve çocuk sıcaklığını tadacağına, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına alamet etmektedir.

Rüyada altın lira toplamak geçim derdi olmadan rahatlık içinde yaşayacağına ve hayatından razı geleceğine, yapılan çalışmaların değersiz görüleceğine ama işlere değer verecek bir kişiyle bir ortaklık yapılacağına rivayet eder.

Rüyada lira altın almak elinin şimdiye kadar hiç görmediği kadar para göreceğine ve malının da aynı oranda artacağına, mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına ve güzel günler göreceğine delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments