Rüyada altın lira vermek

Rüyada altın lira vermek her daim allah yolunda olacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına, yaptıkları her işte emeklerinin karşılığını en güzel şekilde alacaklarına, ahiret hayatlarının da güzel olacağına, çektiği yokluğun unutulacağına, sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, kırgınlık ve ayrılık yaşayacağına, kişinin parasını çarçur etmesi yüzünden de günden güne borçlu bir hayat süreceğine, sıkıntılı bir işe girip gösterilen sabır sayesinde altından kalkılacağına, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına inanılır.

Rüyada altın lira vermek gördüyseniz:

  • İşleri kendi yolunuzla halletmek istiyorsanız politik olmanız gerekiyor.

Rüyada altın lira toplamak işlerinin bozulacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına yorulur.

Rüyada altın lira vermek arzu edilen bütün hedeflerin gerçekleştirileceğine, kötü günler geçirileceğine ve kötülüklerle karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada altın lira takmak iyi insan olmaktan vazgeçileceğine ve atılan bazı adımlardan ötürü kurulan bazı hayallerden vazgeçilmek zorunda kalınacağına, duygularını açığa vuracağına delalettir.

Rüyada lira altın almak sorunların çözümü için askıda bekleyen konuların konuşulup nihayete erdirileceğine, attığı adımların ardından büyük başarılar kazanacağına delalettir.

Rüyada ölüden altın lira almak sıkıntısının biteceğine, duaların kabul göreceğine, tövbelerin amacına ulaşacağına delalet eder.

Rüyada altın liralar görmek destek istediği yerlerden ve kişilerden destek göremeyeceğine ve çok büyük bir üzüntü duyacağına, büyük üzüntülere sebep olacağına inanılır.

Rüyada altın sarı lira görmek kendisini iyi hissedeceğine, hakkında edilen dualar sayesinde işlerinin açılacağına inanılır.

Rüyada altın lira bozdurmak kendisine hayır getirmeyecek kararlar alacağına, herşeyin neredeyse hayal ettiklerine çok yakın olacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments