Rüyada camide çeşme görmek

Rüyada camide çeşme görmek hiçbir maddi sıkıntısı ve geçim sorunu yaşamayacağına, çarelere ve çözümlere ulaşılamayacağına, kendisine yardım eden kişiler sayesinde bu durumdan kurtulacağına, eğer bekarsa, hayırlı bir erkek ile evleneceğine, yeni bir haneye sahip olunacağına  ve işlerin bir şekilde düzeltileceğine, iş hayatının ve maddi durumunun daha iyi bir hal alacağına, iş hayatında gireceği bütün işlerden hayırlı ve bol kazançlar ile çıkacağına, hata yaptığı insanlardan af dileyeceğine ve helallik alacağına alamet etmektedir.

Rüyada camide çeşme gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki kişilerin tartışmacı veya uzlaşmaya yanaşmayan tavırlarıyla karşı karşıya kalabilirsiniz.

Rüyada camide çeşme görmek iş konusunda yeni fikir ve projelerle başarı sağlanacağına, sıkıntılarını ve sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına işaret etmektedir.

Rüyada çeşmeden bidona su doldurmak hayırlı günlerin geleceğine, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeşme hortumu görmek kısmetinin her zaman açık olacağına, karşısına dikenli ve çakıllı yolların çıkacağına, yaşamının bir inişli bir de çıkışlı hale geleceğine yorulur.

Rüyada susuz çeşme görmek aile bireyleri arasında yaşanan tartışmaların ve didişmelerin kısa süre içinde biteceğine, çok zor zamanlar geçirileceğine, yapılan ortaklıkların bozulacağına yorulmaktadır.

Rüyada çeşmede abdest almak bazen umutlarını yitireceğine bazen de yaşayacağı sürpriz ve müjdeli gelişmeler sayesinde yeniden hayal kuracağına, yaşama isteğini ve yarınlara olan inancını da kaybedeceğine işarettir.

Rüyada çeşmede yüz yıkamak üzüntüsünü ve acısını kalbine gömeceğine, ölen kişiye saygı duyarak ve her zaman kendisini anarak onu yaşatacağına, elde edeceği iyi kariyer sayesinde herkes tarafından büyük saygınlık göreceğine yorulmaktadır.

Rüyada çeşme kapatmak uzun zamandan beri kazanmadığı kadar büyük bir kazanç elde edeceğine, kişi ne kadar tedbir alırsa alsın bir türlü istediği sonuca ulaşamayacağına tabir olunur.

Rüyada çeşme yalağı görmek verdiği sözleri yerine getiremeyeceğine, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına, iyiliğe ve güzelliğe delalet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyaların Pîr'i Sizin İçin Yorumluyor

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments